Välkommen att upptäcka spritdrycker

Välkommen till Destillat Sthlm där du som besökare får dofta, provsmaka och uppleva världens spritdrycker och drinkar i hjärtat av Stockholm.

Spritdrycker av olika slag världen över har en lång historia och har haft olika uttryck och betydelse under tidens gång. Idag är produktionen förädlad och produkten har fått en ny roll.
Vi är många som uppskattar ädla drycker som whisky, rom, grappa, vodka, tequila, likör, gin, cognac, calvados och mycket mer.

Ett destillat kan njutas i sig självt eller som en drink. Drinktrenden har vuxit de senaste åren och är idag ett gediget hantverk med en perfekt balans mellan olika smaker.

Våra kunniga utställare finns på plats för att ge dig den kunskap och de smaker som du söker för att du ska få bästa möjliga smakupplevelse.

BESÖKSADRESS:

Nils Ericsons Plan 4
101 32 Stockholm

Åk kollektivt till mässan!
Stockholm Waterfront ligger precis bredvid Stockholm Centralstation. Från stationshallen på Centralstationen tar du rulltrapporna i mitten av hallen upp till Klarabergsviadukten. Gå ut från stationsbyggnaden och gå vänster på Klarabergsviadukten ca 50 meter. Sväng vänster vid Radisson Blu Waterfront Hotel. Vidare in på infarten hittar du entrén till Stockholm Waterfront Congress Centre.

ÖPPETTIDER:

Fredag 9 februari 15:00 – 22:00
Lördag 10 februari 13:00 – 21:00

PRISER:

Entré: 250 kr
Biljetter släpps 3 oktober 2017 och kommer att finnas att köpa på Tickster.

Dryckeskuponger: 100 kr, 200 kr eller 300 kr. Dryckeskuponger säljs även på plats.

Åldersgräns: 20 år, gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn och ungdomar.