Karlstads stora vinmässa och delikatessmässa

Karlstad Vin & Deli är Karlstads stora vinmässa och delikatessmässa. Här bjuder fler än 80 utställare in dig till att smaka på vad Värmland och världen har att erbjuda inom vin och delikatesser. 

Karlstad Vin & Deli är mötesplatsen för den erfarna och oerfarna dryckeskännaren med fokus på läran om vin och delikatesser. Utställarna finns på plats för att dela med sig av sin kunskap och vill inspirera dig som besökare till att upptäcka nytt.

10-års jubileum!

Den 14-15 februari 2020 fyller Karlstad Vin & Deli 10 år! Och vi hoppas att du vill vara med och fira. Under två dagar har du möjlighet att provsmaka och uppleva smaker från över 80 dryckes- & delikatessföretag, stora som små. Goda viner, bubblande champagner, lagrade ostar och mycket mer!

Kom och fira med oss!

 

Perfekt present & upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få besöka Karlstads stora vinmässa med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt.

Öppettider Karlstad Vin & Deli:

Fredag 14/2 13.00-20.00
Lördag 15/2 11.00-18.00

Vi säljer biljetterna till Karlstads stora vinmässa med olika entrétider. Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.

Priser:

Entré: 290 kr inkl. vinprovarglas, garderob och serviceavgift.
Dryckeskuponger: 100 kr, 200 kr eller 300 kr

Finns att förköpa eller köpa på plats under mässan.