Karlstads stora vinmässa

På Karlstads stora vinmässa, Karlstad Vin & Deli, får du möjligheten att prova vin från när och fjärran, gamla klassiker, nya spännande druvor och unika flaskor med historia. Förutom vin hittar du utställare med övrig dryck, där både små producenter och större välkända varumärken finns representerade. Här finns delikatesser som ostar, oliver, charkuterier och konfektyrer att provsmaka, där mycket är närproducerat här i Värmland.

Vill du ha svar på vanliga frågor? Klicka här

Coronaviruset har fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. Vår förhoppning var länge att kunna arrangera Karlstad Vin & Deli 2021 som planerat, men utifrån rådande omständigheter Folkhälsomyndighetens riktlinjer ser vi inte att det är möjligt att genomföra mässan.

Ett tungt beslut att fatta – men hälsa går före allt annat.

Nu laddar vi om inför Karlstad Vin & Deli 18-19 februari 2022.

Öppettider Karlstad Vin & Deli:

Fredag 18 februari kl. 13.00-20.00
Lördag 19 februari kl. 11.00-18.00

På lördagen säljer vi biljetterna till Karlstads stora vinmässa med olika entrétider. Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.

Plats:

Mässan äger rum på Karlstad CCC med vacker utsikt över Klarälven. Karlstad CCC, Tage Erlandergatan 8, 652 20 Karlstad

PRISER:

Entré:
Fredag 305 kr inkl. vinglas och serviceavgift.
Lördag 330 kr inkl. vinglas och servioceavgift.
Dryckeskuponger: 100, 200, 300 kr och 500 kr
Finns att förköpa eller köpa på plats under mässan.

Åldersgräns: 18 år, gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn och ungdomar.

För att få provsmaka alkohol betalar du med dryckeskuponger som finns att köpa i häften 100, 200, 300 kr och 500 kr. Du betalar med minst en kupong per provsmak. En dyrare produkt kostar fler kuponger. För övriga produkter betalar du med kontanter eller kort.