Säljinriktad projektkoordinator sökes – TILLSATT!

Svenska Dryckesmässor växer och söker förstärkning till vårt team i Örebro.

Vill du vara en del av ett team i en spännande bransch som med mässor vill hjälpa dryckesföretag att sprida kunskap och marknadsföra sina produkter med syfte att bidra till en sund dryckeskultur? Om du har några års erfarenhet av försäljning eller projektledning med intresse av att bygga långsiktiga relationer så kanske du är rätt person för rollen som projektkoordinator hos oss på Svenska Dryckesmässor.

Arbetsuppgifter

Du har som uppgift att stötta projektledaren i första hand med försäljning av monterplatser för våra mässor i Göteborg. Det gör att du direkt kommer att få en betydande roll och får vara med och påverka och utveckla projekten. Tjänsten innebär även resor till andra städer under vissa perioder samt deltagande på mässorna under helg- och kvällstid. Våren och hösten är våra högsäsonger.

Du kommer till exempel att:
Kontakta tidigare samt potentiella utställare.
Kartlägga nya potentiella utställare i dryckesbranschen.
Administrera och sköta kontakten med våra utställare från bokning, fram till, under och efter genomförande.
Vara delaktig i planering och möten inför mässorna.

Du bör vara driven och utåtriktad, lite tävlingsmänniska samtidigt som du är lojal och ödmjuk mot både kunder och kollegor. Du kommer att bli en del av Svenska Dryckesmässor som arbetar med genomförande av mässor där mat och dryck har en stor betydelse och vi tror därför att du har ett stort intresse för detsamma. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vad kan du bidra med i vårt team?

Vi söker dig som:
– Har en fallenhet för kundrelationer och försäljning.
– Ser sig som en målinriktad person.
– Talar och skriver svenska obehindrat.
– Har god IT-förståelse med goda kunskaper i Office-paketet.

Meriterande:
– Minst ett års erfarenhet inom försäljning och möten eller projektledning.
– TelefonvanaTalar och skriver engelska obehindrat.
– Har en relevant eftergymnasial utbildning

Bra att veta:
– Tjänsten är på heltid.
– Fast lön
– Arbetsplatsen är i Örebro.
– Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Om Svenska Dryckesmässor
Svenska Dryckesmässor är Sveriges största arrangör av dryckesmässor som årligen arrangerar nio dryckesmässor runtom i Sverige. Vårt uppdrag är att ge dryckesbranschen en mötesplats där de får träffa sina konsumenter och dela med sig av sin kunskap om sina produkter. Vi arbetar med hela projektet från idé, genom planering, införsäljning och marknadsföring till genomförande och efterarbete. Genom hela processen finns kunden, alltså utställaren i fokus samt ambitionen att ge våra 65 000 besökare en trevlig upplevelse.

Svenska Dryckesmässor verkar i Örebro och idag består vårt team av fyra kollegor som arbetar tätt och stöttar upp där det behövs utöver sina egna arbetsområden. Vi är ett litet team där alla behövs och vi alla har stort inflytande på verksamheten och dess utveckling.

Tjänsten är tillsatt och vår nya kollega börjar i början av december.