Vi är tillbaka på kontoret

Nu är Svenska Dryckesmässor tillbaka på kontoret och redo för kommande mässor. På höstens agenda står den nya mässan Västerås Öl & Destillat, de gamla klassikerna Vin i Västerås och Vin i Linköping och så ska vi såklart planera och ordna inför vårens mässor. Även på kontoret finns såväl gamla klassiker som ett nytt ansikte.

Emelie kommer från och med nu ansvara för alla våra vin- och delikatessmässor så henne kommer många av er ha kontakt med framöver. Flera av mässorna är redan fullbokade och andra har bara ett fåtal platser kvar så har ni inte anmält er kontakta Emelie så snart som möjligt.

Minny är tillbaka från föräldraledigheten och ser fram emot att träffa er igen, hon finns på plats tisdag-fredag. Hon kommer från och med nu ansvara för våra öl- och spritmässor, till en början med coachning från Stanley. Placeringarna för En Öl & Whiskymässa är full gång och snart är det dags även för Destillat Sthlm.

Stanley kommer under hösten att först och främst ansvara för den nya mässan Västerås Öl & Destillat och vara höger hand till Minny. Därefter kommer Stanley att jobba med nya spännande utmaningar för att utveckla vårt företag och mässor så att vi kan fortsätta arrangera mässor tillsammans med våra utställare på bästa sätt.

I september kommer även en ny kollega som vi kommer att presentera längre fram. Vi kan dock redan nu avslöja att det är en duktig person, med stor erfarenhet från mässmediet och som ser fram emot att få börja jobba med er och mässor med fokus på ädla drycker och delikatesser.