MÄSSANS UTSTÄLLARE

På Sparkling & Wine Malmö träffar ni utställare med smaker från stora delar av världen  i en kombination med lokala smaker från Skåne. Hos utställarna kommer ni hitta såväl mousserande- och stilla vin som spritdrycker och delikatesser.

Listan med årets utställare fylls på löpande.

Vill ni ställa ut på Sparkling & Wine Malmö?
Anmäl ert intresse till Michelle di Zazzo Hellman, michelle@svenskadryckesmassor.se

Sparkling Göteborg bubbelevent

Jean-François Clouet är en av de mest karismatiska vinpersonerna i Champagne. Han är hängiven Pinot Noir, som är hembyns viktigaste druvsort, och han talar passionerat om den som den viktigaste och mest historiska druvsorten i Champagne.

Man gör både årgångslösa och årgångsmärkta champagner, samt en rosé och en toppcuvée. Man gör cirka 600 000 flaskor per år. 

www.wineworld.se/sv/producenter/andre-clouet/

1898

LA Organic - Ekologiska olivoljor i världsklass från Andalusien i Spanien.

Olivoljor från LA Organic är helt ekologiska och både olivlundarna och pressanläggningarna är certifierade av CAAE.

Produktionen har full spårbarhet och samtliga oljor är EXTRA VIRGIN. På riktigt.

www.laorganic.se

1967

Smaker som väcker minnen och längtan. Det är vad vi på Taste of Mallorca sysslar med, vi tar det goda livet från Mallorca hem till din vardag. Vi är vinimportören som bara fokuserar på bra hantverksviner från Mallorca, du hittar flertalet av våra produkter i Systembolagets beställningssortiment och på en del restauranger och vinbarer. Bortom den välkända semesterön finns det otroliga viner av riktigt hög kvalitet på både inhemska och internationella druvor. Njut av smaker från noga utvalda vinproducenter på ön. Mallorca, med D.O. områdena Binissalem och Pla y Llevant är en alltmer välkänd och framåt region inom vinproduktion som redan idag levererar många toppviner till hela världen. Med medelhavsklimatet på ön klarar producenterna av att framställa kraftiga, smakrika viner med hög kvalitet och ändå behålla tonerna av solmogna frukter. 

 

Vi har besökt många vinproducenter på Mallorca och imponerats över det gedigna traditionella hantverk som genomsyrar framställningen, i många fall sedan flera generationer tillbaka. För många av vinproducenterna på Mallorca är naturen viktig, de värnar om sin ö och hanterar därför produktionen av vin varsamt och med stort fokus på att det ska ske med så liten inverkan på miljön som möjligt. Det är inte ovanligt att de cyklar mellan vinrankorna och samlar in druvorna för hand. Kika in på vår hemsida eller ta kontakt med oss redan idag om du vill veta mer om vårt sortiment eller vår passion till vin.

www.tasteofmallorca.se

1970

Vi är tre passionerade champagneälskande ”ladies” som startat A Sip of Joy för att ge fler möjligheten att smaka våra fantastiska champagner.

Vi samarbetar med små oberoende/ självständiga champagnehus som ger passion och omsorg hela vägen från vinfält till ditt champagneglas!

Våra naturligt goda champagner kommer från champagnehus med hållbart odlade druvor. Passionerade vinmakare med lång erfarenhet som arbetar med omsorg för att producera de godaste kvalitéts champagner för oss att njuta av.

Champagne är drycken för alla tillfällen, tillsammans med goda vänner, en god bit mat, för att fira speciella tillfällen i livet eller bara för att njuta!

www.asipofjoy.se

1971

Vi sysslar med att förmedla känslor och vår filosofi är 
SE-SMAKA-UPPLEVA-VÄXA

 

www.atastement.se

1770

Vårt mål som vinimportör är att vi ska vara det första alternativet för den svenska vinkonsumenten för vin från Balkan. Det når vi genom vårt nätverk av både duktiga sommelierer, vinmakare och vinskribenter hemmahörande inom denna region. Det är med deras alltid uppdaterade insikter som vi ska erbjuda kvalitetsviner från denna region. Och inte minst, löpande och på ett intressväckande sätt, förmedla vad som händer och sker inom Balkan "the New Old Wine region" för den svenska vinkonsumenten.

Vill du veta mer om oss och våra etiketter redan nu så kika gärna in på vår hemsida där ni kan se hela vår portfölj. 

Hoppas vi ses.
Skål / Ziveli 

balkanwines.com

1972

Berntson Brands AB är ett modernt företag på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Företaget har framgångsrikt verkat på marknaden sedan 50-talet och utvecklat många av världens ledande varumärken i Sverige.

www.berntsonbrands.se

1006

En kärlekshistoria som startade 1992, kantad av dofter och smaker som utvecklas och ändras likt årstiderna men alltid med det äkta, genuina italienska hantverket som navet i verksamheten, det är Cantina del Re.

Vi är ett familjeföretag med rötter i Sverige ( Svärdsjö, Dalarna) och Italien (Vicenza, Veneto) som erbjuder italienska kvalitetsprodukter i form av vin och delikatesser till hela Sverige och Norden. Alla våra produkter väljs ut av Helena, som äger och driver företaget tillsammans med sin son Luca, och direktimporteras till försäljning i Sverige. Inga mellanhänder och, mycket viktigt, produkter som italienarna själva väljer till vardags och fest. Vi tillhandahåller Aceto Balsamico Modena IGP (balsamvinäger) av högsta kvalitet, precis som oliver, olivolja, Bibanesi, sott’olio (konserver), pasta av olika slag från den fantastiska producenten Felicetti, salami, Parmigiano Reggiano, ostar, champagnestoppers och mycket mer. Och allt är 100% äkta italienskt!!!

Varmt välkomna till Cantina del Re, vi kommer ta hand om er på bästa sätt och se till att ge er en äkta touch av Italien.

A presto!

 

www.cantinadelre.se

1554

Att få importera vin från Sydeuropa har länge varit en dröm för oss och historien började kort med att min bror som är bosatt i Portugal fick rekommendationen att kontakta en oupptäckt ”diamant” i Alentejo regionen i Portugal.

Denna familjeägda vinproducent har varit verksam sedan 1973 och det är deras vin samt andra portugisiska viner som CCwinery kommer att arbeta med samt introducera för Sverige.

1976

Champagne Deutz har funnits sedan 1838 då företaget grundades av William Deutz och är beläget i det pittoreska Aÿ, en av de 17 Grand Cru-byarna beläget i hjärtat av Champagne. Huset har en årlig produktion på drygt två miljoner buteljer.

De senaste tio åren har det gjorts enorma investeringar i det numera ultramoderna vineriet. Deutz arbetar hantverksmässigt och oerhört fokuserat från druva till färdig produkt. Champagnerna är genomgående mycket eleganta, optimalt lagrade med fin och fräsch fruktkoncentration och krämig mousse, De komplexa vinerna finns representerade på alla trestjärniga krogar i Frankrike. Deutz Brut Classic har utnämnts till bästa standardcuvée på Systembolaget. Deutz lägger stor vikt vid sin standardcuvée och använder druvor av bästa kvalitet. Till exempel används aldrig andrapressvin och vinet lagras alltid minst dubbelt så länge som lagstadgat för att ge stor komplexitet till vinet. Deutz använder också en ovanligt stor del reservvin i cuvéen för att ytterligare höja kvalitén och smakrikedomen. Att huset sedan är ett av de absolut vackraste i hela Champagne får ses som en bonus.

www.swedishbrand.se

1821

Vi är ett familjeägt företag med en fot i Sverige och en fot i Portugal. Vår passion för landet och det portugisiska vinet fick oss att börja importera viner till Sverige i början av 2021.  

Tillsammans har vi ca 100 års erfarenhet av landet, kulturen, maten och självklart det goda vinet. Det produceras bra viner med stolthet från Portugal. Vi vill utöka tillgängligheten av vinerna här i Sverige och även sprida kunskap om vinerna, de inhemska druvorna och landet.

Vi jobbar endast med noggrant utvalda vingårdar. Den personliga relationen mellan oss och vingården ska speglas ända ut till slutkund, i form av kvalitet och bra vinupplevelser.

Alla gårdarna är familjeägda och bär på långa traditioner och enorm vinkultur. Vi säljer några av våra viner genom beställningssortimentet på Systembolaget och till restauranger/vinbarer. Välkommen till vår monter och provsmaka fantastiska portugisiska viner! 

Saúde! 

www.clarwine.com
www.instagram.com/clarwine
www.facebook.com/clarwine

1984

Min ambition med Conveija är att erbjuda champagner från mindre odlare med en intressant historia eller filosofi, viner som håller en hög kvalitetsnivå och som har något ”extra” samt fått positiv uppmärksamhet. Allt detta till ett attraktivt pris. 
Jag är glad får representera fyra intressanta odlare i Sverige. Pertois-Lebrun var den första producenten Conveija tog in sommaren 2015 – en mycket högklassig producent som fått stor uppmärksamhet. 2017 lanserade vi Bergeronneau-Marion, en Premier Cru-producent, som med sin unika Clos des Bergeronneau har nått en trogen publik. 2018 var det sedan dags för Bernard Tornay, en Pinot Noir-orienterad odlare från Grand Cru-byn Bouzy. Och 2019 har vi lanserat Minière, en producent från byn Hermonville som låter alla sina champagner vinifieras på ekfat.

www.conveija.se

1722

På DELIOVIN står vi för kvalité och brinner för vårt lilla men otroligt fina sortiment.

Vi har som idé att alltid erbjuda det ”lilla extra” och sätter dig som kund i focus.

Viner, delikatesser och nu också exklusiva vinkylar! Allt från 7 flaskor upp till c:a 500st. Vi kommer att ha med vinkylar, humidor på mässan + mässpriser på dessa. Även experthjälp kommer att finnas med oss.

Vårt mål är att alltid ha en historia bakom varje företag och produkt vi arbetar med.

VARMT VÄLKOMMEN!

www.deliovin.com

1023

Det goda från Italien erbjuder den smakrika parmigianon från Italiens gårdar. 
Vi erbjuder en ost helt fri från konserveringsmedel och tillsatser, vår ost består av endast ren ost. Vår ost är även fri från vax och parafin och det innebär att du kan äta kanterna då dem består av den rena osten.

Vår ost kan man ha till dem goda pastarätterna,en mysig kväll med vin och ost med balsamvinäger som tilltugg, gratinering på potatisgratängen, som smaksättning i svampsoppan eller varför inte grilla ostkanten med lite olivolja piri piri. Bara fantasin kan sätta gränser.

När du köper av oss får du även till en påse som är gjord av äggskal, äggskal för att osten andas och utesluter mögel och torrhet. Du kan ha osten i kylskåpet i 3 månader utan att den möglar eller blir torr. Vår påse kan du även återanvända.

1021

DIAGEO is the world's leading premium drinks business with an outstanding collection of beverage alcohol brands across spirits, beer and wine.

Our brand portfolio include brands like: Smirnoff, Johnnie Walker, Guinness, Baileys, J&B, Captain Morgan, Cîroc, Tanqueray, Gordons and Ron Zacapa… among many others.

Diageo is trading in approximately 180 markets and we employ over 30,000 talented people around the world with offices in 80 countries.

We also have manufacturing facilities across the globe including Great Britain, Ireland, United States, Canada, Spain, Italy, Africa, Latin America, Australia, India and the Caribbean.

The company is listed on both the London Stock Exchange (DGE) and the New York Stock Exchange (DEO).

We would like to welcoming you all to our stand where we´re serving Ron Zacapa and Cocktails from our renowned portfolio, in the World Class Bar.

Cocktails made with Tanqueray, Zacapa, Bulleit, Johnnie Walker and more will be served.
 

www.diageo.com

997

FINE DELI marknadsför det bästa inom ost & delikatesser med tonvikt på kvalitet och smak. Främst är vi kända för vårt fantastiska sortiment av Cheddarostar med Hjärtosten i topp, tätt följt av vår cheddar smaksatt med Gin & Tonic, Tryffel, Whisky mm. Till varje mässa väljer vi dessutom ut ett antal av våra personliga favoriter som måste smakas på.

Välkommen!

www.facebook.se/findelitrade

1039

Flor de Caña, torr rom från Nicaragua, vi har producerat rom i över 130 år av samma familj. Idag ligger fokus på hållbarhet både socialt och miljön. Vi samarbetar med Fair Trade och Carbon trust, där vi i produktion av vår rom har noll klimatpåverkan. 

www.berntsonbrands.se

1975

ETT UNIKT VINFÖRETAG
Vi är ett litet familjeägt Nya Zeeländskt/Svenskt vinföretag som drivs från både Sverige och Nya Zeeland. Vi – Ben Morris (vinmakare) och Frida Gårdö Morris – producerar våra viner i Nya Zeeland och importerar dem till Sverige.
Vi är unika i det att vi är både vinproducenter och vinimportörer av viner på den svenska marknaden och vi tror att vi med denna inblick i båda länderna kan leverera det bästa Nya Zeeland har att erbjuda till den svenska marknaden till ett överkomligt pris. Våra viner finns tillgängliga på Systembolaget och även till restauranger runtom i Sverige.

www.gardomorris.com

1828

Gardshol Wines erbjuder kvalitetsviner från små och medelstora vinproducenter i Sydafrika som har fokus på att göra hantverksmässiga viner på ett hållbart sätt. På mässan kommer Ni få möjlighet att prova Cap Classique (mousserande viner), vita viner på druvorna Chenin Blanc, Sauvignon Blanc och Chardonnay, röda viner på bland annat druvorna Cabernet Sauvignon, Shiraz, Pinot Noir och på Sydafrikas egna druva Pinotage. Om man tycker om port så kommer vi även erbjuda möjligheten att få prova Cape Vintage Reserve.

https://www.gardsholwines.com/

1590

Vi är ett premiummärke inom choklad och kaffe. Vi säljer fantastiskt goda tryfflar i fina presentförpackningar, passar perfekt som "Gå bort present" eller när du vill uppvakta någon (eller dig själv) med något lyxigt. Till detta har vi vårt eget kaffe, ett lite lätt mörkrostat kaffe, BAR rostat och gjort på 4 olika bönor. Upplev oss på mässan.

www.gooslander.se

1708

Hendrick’s Gin har en fräsch doft av gurka, rosenblad och citrus. Det är en komplex gin med smak av enbär och citrus som ger den typiska ginsmaken, men under de översta lagren döljer sig mängder med andra smaker. Gurka är påtagligt, liksom kamomill och doftrika blommor.

Det finns mängder med olika sorters gin på marknaden. Nästan alla av dem tillverkas för att användas som drinkbas. Nästan alltid blandas smaken av gin bort med tonic eller juicer. Hendrick’s Gin är något helt annorlunda – en gin att blanda i bättre drinkar, men som också kan och kanske till och med bör, drickas som den är. Hendrick’s togs fram av teamet bakom världens mest säljande singelmalt. Efter flera år av experiment fulländandes receptet 1999 och det som sedan dess flerfaldigt har beskrivits som en av världens bästa gin var redo att möta marknaden.

www.nigab.se

1707

Herida Brands är ett litet familjeföretag med ett stort hjärta för rom. Företaget startades 2007 med enbart ett märke i produktportföljen. Nu är portföljen betydligt bredare. I dag importerar vi rom från många olika producenter och länder.

Välkommen förbi vår monter och provsmaka fantastisk rom!

www.herida.se

993

Johan Lidby Vinhandel har sedan starten 1999 arbetat med att välja ut, importera och marknadsföra högkvalitativa vin- och spritsorter från producenter med stark profil och personlig prägel. Den gemensamma nämnaren för oss på Johan Lidby Vinhandel är attraktionen vi delar för mat, dryck och människor. Vår försäljning baseras på personligt engagemang, kunskap och serviceanda. Följ oss gärna på Facebook.

www.johanlidbyvinhandel.se

875

Närproducerad och med smak i världsklass. Lundberg Classic, Golden Spiced är en rominspirerad dryck som på kort tid blivit både känd och erkänd. När det gäller rom-inspirerade drycker är balansen viktigast av allt – och Golden Spiced kan mäta sig med de bästa. Med sin nyanserade och generösa stil är Lundberg Classic en given favorit och har redan hittat en trogen skara kunder.

http://www.lundbergclassic.se

1672

Mjöd är en uråldrig, honungsbaserad dryck som kan vara både torr och söt, svag eller stark, med bubblor eller utan bubblor. Man kan tillsätta örter, frukter och bär eller endast använda honung, jäst och vatten. Mjöd kan kombineras till desserter, ost och diverse maträtter eller varför inte som en apertif eller sällskapsdrink.

Malmö Meadery startades 2019 och håller till strax utanför Malmö där även öl, cider och blanddrycker produceras.

1969

Monkey Shoulder är en trippelmaltwhisky komponerad för att passa i många sammanhang – fantastisk som den är eller blandad i cocktails. Whiskyn har lagrats under flera år på bourbonfat som ger en komplex, rik och mjuk smakbild med en behaglig ek- och vaniljton.

www.nigab.se

1966

Nigab är en av Sveriges främsta leverantörer av vin och andra exklusiva drycker till den nationella marknaden och till nordisk Travel Retail. Nigab som grundades 1983 representerar ett stort antal mycket välkända varumärken inom alla dryckessegment. På denna mässa erbjuder vi möjligheten att prova olika varianter av bubblor såsom Cava, Prosecco och Crémant

www.nigab.se

884

Nyetimber kan med rätta kallas pionjärer inom engelskt mousserande vin och har tagit dessa bubblor till en helt ny nivå. Vinodlingarna ägs till hundra procent av Nyetimber och de består av 170 hektar i de bästa lägena i West Sussex och Hampshire. Inget annat än Chardonnay, Pinot Noir och Pinot Meunier odlas och även detta var Nyetimber först i England med. Egendomen nämns första gången i en engelsk jordebok, ”Domesday Book”, från år 1086 och namnet, Nyetimber, kommer från Nitimbreha vilket är gammal engelska och betyder nytt timmer eller nytt hus.

I södra England är förutsättningar perfekta för produktion av mousserande vin. Nyetimber har planterat sina vinstockar i åtta olika lägen som alla har samma kalkrika jordmån som Champagne, väl skyddade mot de kyliga havsvindarna. Mognaden är långsam och optimal. Cherie Spriggs, som arbetat som egendomens vinmakare sedan 2007, ser till att samtliga lägen plockas för hand och att all hantering sker med stor varsamhet. Nyetimber röner nu stor uppmärksamhet över hela världen är mycket stolta över att kunna sälja dessa fantastiska bubblor i Sverige.

http://www.swedishbrand.se/

1800

Vi är en vinimportör med högkvalitativa produkter. Vårt fokus är prosecco från utvalda vingårdar i Venetodalen, Italien. Vi brinner för att hitta viner som tillför värden för våra kunder. Bland våra produkter finner ni ett urval av drycker som passar för alla tillfällen. Vi levererar till restauranger i Sverige.

Prosecco Sweden är ett relativt nytt företag i branschen som har lyckats etablerat sig genom att erbjuda våra kunder ett noga utvalt sortiment av den bästa proseccon i världen. Ett unikt urval av prosecco kan i Sverige endast handlas via oss.

1962

Prowine Nordic - produkter för vinprovning, servering och lagring sedan 1996. Ett sortiment som består av inredning såsom vinskåp, vinställ i många olika utförande för vinrum/vinkällare och tillhörande klimatanläggningar. Utöver utrustning för lagring har vi ett brett sortiment av vintillbehör såsom vinglas, glashängare, öppnare, förslutare, serveringsutrustning, spottkoppar mm.

Exempel på varumärken vi representerar är Winemaster, Wineracks of Sweden, Emme2Group, Cavicase, IP, Tasvin, Expo, Le Nez du vin, BOJ, Laguiole, Lehmann Glas, Sophienwald m fl. 

Oavsett om du driver en restaurang eller är en vinintresserad privatperson har vi något för dig.

www.prowine.se

1736

Det är den specifika kombinationen av Guatemalas mark, klimat och höjd som ger oss möjligheten att skapa vad som allmänt anses vara världens bästa rom. Ron Zacapa är ett varumärke under Diageo, ett av världens ledande tillverkare av alkoholdrycker inom kategorierna sprit och öl inom premiumsegmentet. 

 

www.diageo.com

1308

Mezzacorona, som grundades 1904 i Trentino, är en sammanslutning av kvalitetsmedvetna vinodlare och anrika vinfamiljer som tillsammans förfogar över 2 800 hektar av de bästa vinmarkerna vid foten av de italienska Alperna. Ett team av oenologer och agronomer arbetar dagligen tätt samman med de olika odlarna genom hela processen från blommande vinranka till buteljerat vin.
Mezzacorona är områdets mest betydande producent och dominerar produktionen av vita viner på druvorna Pinot Grigio, Chardonnay och Gewurztraminer, samt röda viner av de lokala druvorna Lagrein och Teroldego Rotaliano. Mest kända är man dock för mousserande viner under namnet Rotari, skapade på Pinot Noir och Chardonnay enligt Champagnemetoden med en andra jäsning på flaska. 

www.thewineagency.se

1788

Selected by Jorge är ett nytt varumärke på den skandinaviska marknaden. Vi är en importör av vin och olivolja från framförallt Katalonien, Spanien. Under mässan presenterar vi vin av märket Snou tillverkat i Nou de Gaià, Tarragona. 

1778

Vi tycker att vi har satt samman Sveriges mest framåtlutande och nydanande vinportfölj. Det innebär nödvändigtvis inte att alla viner är fantastiskt dyra, välkända och får 100 poäng av Robert Parker, snarare tvärtom. Vår filosofi är att alla producenter ska tillföra något unikt på ett eller annat sätt. Vi är stolta över att arbeta med etablerade klassiker, men vi ser det som vårt kall att tillföra nya producenter till den svenska vinfloran. Blandningen av nytt och gammalt, högt och lågt och det tydliga fokuset på ekologiskt och innovativt gör vårt sortiment levande, spännande och nydanande och vi hoppas att du som läser detta och köper våra viner skriver under på det.

www.terrificwines.se

896

The Wine Hub är en samlingsplats för alla som delar vårt intresse för vin och som vill fördjupa sin vinkunskap. Här erbjuder vi en plats för alla, oavsett tidigare kunskaper. Vi finns här för att utbilda alla vinintresserade. På The Wine Hub finns en stor bredd av spännande vinkurser för både privatpersoner och för de som redan jobbar i branschen. Vi har allt från Sveriges mest omfattande sommelierutbildning, grundkurs i vin, korta vinföreläsningar på olika teman och renodlade Masterclasses för proffsen.

www.thewinehub.se

1940

The Wineagency är en välrenommerad vinimportör som sedan 2007 har importerat och sålt vin till både Systembolaget och restauranger. Vi har ett mycket nära samarbete med de vinproducenter vi representerar och de flesta av våra viner återfinns i Systembolagets sortiment, tillgängligt för landets vinkonsumenter. Att arbeta med vin är en livsstil, oavsett om man är producent eller importör som vi.  Man måste brinna för vinet, älska diskussionen om vinets ständiga utveckling och aldrig tröttna i sin strävan att leta nya viner som kan överträffa våra kunders förväntningar.

www.thewineagency.se

897

TonicRoom är en oas för er som älskar bubbliga drycker av alla de slag. I vårt sortiment finner ni allt från läskande lemonader och tonics till alkoholfria bubbel och inspirerande drinkmixers. 
Vår mission att lyfta fram den sekundära "blanddrycken” i ljuset och belysa vikten av att göra ett medvetet val istället för att låta din premiumsprit samsas med en medioker mixer. 
Välkommen förbi vår monter och låt oss guida dig i det breda utbud som idag finns i vårt sortiment.

www.tonicroom.se

1952

Vi på Top Note Wine är ett gäng Sommelierer som fokuserar på kvalitetsviner från hela världen. Med en av landets mest kvalitativa portföljer har vi försökt bygga upp något vi hoppas ska väcka känslor och ge mersmak så vi låter våra viner tala för sig själva. Vissa av våra producenter kan fortfarande i Sverige vara relativt okända men de flesta har lång och fantastisk historia och skördat stora framgångar på utländska marknader samt vunnit flera internationella utmärkelser

www.topnotewine.com

1844

Uncorked eller ”ôppkôrkad” som vi säger i Värmland är en vinimportör med säte i Karlstad. Vi finns för dig som är nyfiken på att upptäcka småskaliga viner av god kvalitet från europeiska vinbönder. För oss är det viktigt att kunna representera kvalitet och ett gott hantverk. Därför är relationen med våra vinmakare oerhört viktig för oss. Vi vill förstå och kunna förmedla våra vinmakares tankar kring ett vin till dig som är kund. Därför är det såklart extra roligt att få möjligheten att möta just dig på mässan.

Varmt välkomna till vår monter!

Ann & Bernt

uncorkedwines.se

1907

Vi är ett litet familjeföretag med ena foten i Sverige och den andra i Italien, mer specifikt i mat- ooh vinregionen Piemonte. Vår passion för Italiensk kultur, mat och dryck ville vi förmedla vidare vilket ledde oss in på banan som importörer av vin och grappa. Vi arbetar nära små familjeägda vingårdar och destillerier i norra Italien där kunnande, kärlek och känsla till hantverket har gått i arv i flera generationer. 

Vi erbjuder högkvalitativa viner och grappa till restauranger och privatpersoner via Systembolagets beställningssortiment, noga utvalda av oss och som var och en förmedlar sin egen historia.

Besök oss så ska vi berätta mer om bubblande prosecco, röda viner och framförallt vår enastående grappa!

www.vendemmia.se

1983

Viña de Vida - vi är en svensk, familjeägd, importör som fokuserar på högkvalitativa viner som produceras småskaligt och hantverksmässigt av engagerade och passionerade vinmakare på små familjeägda gårdar med ekologiskt hållbar odling.

Vi erbjuder unika och prisvärda viner av riktigt hög kvalité från Spanien. Ni hittar våra viner på några av Skånes bästa restauranger så väl som i Systembolagets beställningssortiment.

På mässan har i b la med oss Val de Meigas, en helt magisk Albariño, som fick utmärkelsen “Best in show” av vårt inköpsteam på vinmässan FENAVIN i maj i år. Vi har såklart också med oss vår kioskvältare Demuerte, där vinet är av lika hög kvalité som etiketten är cool. A wine to die for … som någon sa.

Vi har också med oss ett mäss-unikt erbjudande; prova två av våra viner från Demuerte och få vår coola vinkylare med Demuerte-skallen på!

Besök oss gärna på våra sociala medier:
https://www.instagram.com/vinadevida/
https://www.facebook.com/vinadevida.se

 

https://www.vinadevida.se/

1968

Välkommen till Wine Affair och prova Sveriges billigaste Chianti Classico från Cecchi som fått högsta betyg av Italiens vinbibel Gambero Rosso. Vi korkar bland annat upp Champagne Taittinger, Chablis, Bourgogne, Rhône, Piemonte och flera andra fyndstämplade viner. Träffa oss som jobbar på Wine Affair, bli medlem i vår härliga vinklubb och var med och tävla med chans att vinna snygga Riedelglas.

Välkommen att upptäcka våra minnesvärda viner. 

www.facebook.com/wineaffairse
www.instagram.com/wine.affair

www.wineaffair.se

1691

Vi på Wine Dog Dryckeshandel brinner för att leta fram unika, hållbara viner från små och medelstora vinproducenter i Spanien och Portugal.
De vingårdar vi arbetar med drivs av passionerade entreprenörer som inte kompromissar med kvaliteten. Här görs viner med tydligt ursprung från den lokala miljön och de lokala druvorna.
Välkommen att upptäcka nya, spännande viner tillsammans med oss!

www.winedog.se

1944

WineWorld är en svensk importör av viner, som du kan köpa via Systembolaget och restauranger. Vi består av ett erfaret team med många år som inköpare på Systembolaget bakom oss. Vi kämpar för en mer levande och mångfaldig vinkultur i Sverige genom att leta upp passionerade producenter från jordens alla hörn och ta hem deras viner till dig.

Besök oss gärna på våra sociala medier:
www.facebook.com/wineworldsweden
www.instagram.com/wineworldsweden

www.wineworld.se

904

Winebee är en vinimportör på den svenska marknaden som arbetar i första hand med de fem klassiska vinproducerande länderna som Tyskland, Frankrike, Spanien, Portugal och Italien. Vår ambition är att presentera små och medelstora vinproducenter från dessa länder.

www.winebee.se

905

WineTastic Sweden importerar fantastiska Champagner direkt från noggrant utvalda småodlare som vi träffat under våra resor i Champagne-distriktet. Hos oss kan du provsmaka champagner från:

* A. Margaine som med precision tar fram det bästa av sina Chardonnay-druvor till välbalanserade och eleganta champagner
* Salmon - Pinot Meunier-experten som producerar smakfulla champagner med fin rundhet och fruktighet. Deras Special Clubs utmärker sig även genom zero dosage.

 

http://winetasticsweden.se/

1803