Sparkling Stockholm 7 mars

Varmt välkomna att delta på Sparkling Stockholm den 7 mars 2020. Sparkling Stockholm är en ny typ av mässkoncept för allmänheten med endast mousserande drycker såsom champagne, cava, crémant och andra mousserande viner i fokus. Vi vill skapa ett evenemang som har det lilla extra och som ger vinintresserade besökare en känsla av lyx och flärd.

Anmäl dig som utställare till Sparkling Stockholm 2020 här.

Ställ ut Sparkling Stockholm

Sparkling Stockholm är ett nytt bubbelevent i Stockholm med champagne, cava, crémant och andra mousserande viner tillsammans med utvalda delikatesser. Här får besökare chansen att lära sig mer om och smaka på olika sorters mousserande vin.

För att Sparkling Stockholm ska bli ett lyckat arrangemang är ni en viktig aktör. Varmt välkommen att vara med och ställa ut på Sparkling Stockholm 7 mars 2020.

Anmäl dig som utställare till Sparkling Stockholm 2020 här.

Alkoholhantering

För att få ställa ut på Sparkling Stockholm med alkoholhaltiga drycker så måste du antingen vara godkänd som upplagshavare eller registrerad som varumottagare.

Provsmak av alkoholrelaterad dryck

Utställare får endast sälja så kallade provsmak, inte hela glas eller flaskor. För att få provsmaka alkohol betalar man med dryckeskuponger som köps i häften. Ett provsmak för mousserande vin får max vara: 5 cl.