Utställare

På Sparkling Stockholm möter du kunniga utställare med drycker såsom champagne, prosecco, cava, spumante, crémant, corpinnat, sekt, franciacorta, ”britagne”, lambrusco, cap classique, ja, det mesta som bubblar! Här har du möjligheten att ställa alla frågor, jämföra och berika din bubbelkunskap och kanske hitta nya favoriter.

Listan med utställare fylls på kontinuerligt hela vägen fram till 7 mars.

Vi sysslar med att förmedla känslor och vår filosofi är 
SE-SMAKA-UPPLEVA-VÄXA

 

www.atastement.se

1770

Vingården Abdyika grundades 2005 av familjen Ganev med ambitionen att skapa unika kvalitetsvinen från Bulgarien. Idag drivs gården i bolagsform tillsammans med 34 vinintresserade delägare där merparten bor i Uppsala. Abdyika sysselsätter tjugotalet personer vars intensiva handarbete bidrar till den ekologiska och kvalitativa vinodlingen.

www.abdyika.se

1258

Namnet Aperol säger allt: Aperol är den perfekta aperitifen. Ljust orange med en bitterljuv och söt smak. Receptet har inte ändrats sedan den skapades och består av en rad örter, frukter och kryddor. Dessutom har Aperol en låg alkoholstyrka på endast 11%.

www.nigab.se

1501

Apricot är en av de ledande importörerna på den svenska vinmarknaden där vi verkat i 10 år. Vårt expertområde är att tillsammans med vinproducenterna, ta fram viner som passar den svenska smaken.  Därtill väljer vi enbart att arbeta med producenter som kan hålla en jämn kvalitet. Vi fokuserar på att göra våra producenters varumärken kända snarare än på att marknadsföra oss själva. Det gör att vi kan fokusera på vårt mål; att ha ett utbud av kvalitetsviner i varje prisnivå där de, oavsett pris, ska vara mer prisvärda än våra konkurrenters. Vi är med i framkant på utvecklingen och lanserar både smaktyper och förpackningslösningar som efterfrågas av den nyfikne vinkonsumenten.

www.apricot.se

849

Arvid Nordquist HAB är familjeföretaget som grundades redan 1884 och har sedan dess varit en av Sveriges främsta importörer av högklassiga drycker och matvaror. Vår ambition är att alla drycker vi tar in i egen regi ska ha en strävan efter att minska sin påverkan på människa och miljö, oavsett om det är ekologiskt eller inte, utan att kompromissa på kvaliteten. Vi representerar ett stort antal vin- och ölvarumärken från hela världen så som Bollinger Champagne, Roodeberg från Sydafrikanska KWV, franska storsäljaren Puycheric Rosé och öl från bryggeriet Fuller´s. Välkommen att prova ett urval av vårt sortiment i vår monter.

www.arvidnordquist.se/vin-och-ol/

850

The greenest 'black gold' money can buy

Carelian Caviar is a sustainable - and 100 % natural - premium product, produced in crystal-clear Nordic waters on a sturgeon farm in Finland´s beautiful North Carelia water district.
Our farm uses a special indoor farming technique, the Recirculated Aqua System, that allows quality control from spawn to roe, producing luxurious caviar with perfectly balanced texture, aroma and flavour. It´s silky in the mouth, fresh on the nose, and has lingering notes of ocean on the palate.
Cultivation of sturgeons in this way helps to preserve the wild sturgeon population. We care about the environment and treat our fish - as well as the nature around us - with respect.

Enjoy a flavour experience like no other: the taste of natural luxury.

www.careliancaviar.com

1734

Castelforte Prosecco Extra Dry är en torr prosecco med en blommig arom där mogna äpplen, grapefrukt och tropiska frukter framträder. Smaken har söta inslag av honungsmelon, persika, fläder och tuttifrutti. Moussen är frisk och bubblande (spumante) och eftersmaken tämligen torr och fruktig.

Prosecco har blivit en världssuccé. Numera finns det inte en stjärnkrog som inte har ”Den italienska champagnen” på sina menyer. Världen dricker spritz och prosecco så det bubblar i glasen. Prosecco kan som bekant bara göras i ett litet begränsat område i Italien. Från några av de allra bästa odlingarna kommer Castelforte Prosecco Extra Dry.

www.nigab.se

17831821

 

Champagneexperten anser att champagne är till för alla oavsett kunskapsnivå. Så länge man är intresserad och nyfiken på nya smaker och upplevelser eller helt enkelt bara gillar att dricka champagne.

Vi säljer alltid högkvalitativ och nogrannt utvald champagne som en extra krydda i livet. Det är en regel vi inte tummar på. 

http://champagneexperten.se/

856
1777

Contemporary Wines är precis som det låter; ett vinhus med närvaro i nuet, vars existens bygger på̊ att ge moderna människor goda viner till rimliga priser. Livsnjutning till vardags om man så vill. Idén är enkel, men har visat sig hålla för en stark entré́ på̊ den svenska marknaden. Vi reser själva till vindistrikten, letar upp de bästa vinerna, väljer personliga smaker tillsammans med våra vinmakare och tappar sedan dryckerna på̊ attraktivt designade flaskor. Större delen av vår produktion säljs via systembolagets butiker runt om i Sverige. Ett urval går till restauranger. 

www.contemporarywines.se

1785

Min ambition med Conveija är att erbjuda champagner från mindre odlare med en intressant historia eller filosofi, viner som håller en hög kvalitetsnivå och som har något ”extra” samt fått positiv uppmärksamhet. Allt detta till ett attraktivt pris. 
Jag är glad får representera fyra intressanta odlare i Sverige. Pertois-Lebrun var den första producenten Conveija tog in sommaren 2015 – en mycket högklassig producent som fått stor uppmärksamhet. 2017 lanserade vi Bergeronneau-Marion, en Premier Cru-producent, som med sin unika Clos des Bergeronneau har nått en trogen publik. 2018 var det sedan dags för Bernard Tornay, en Pinot Noir-orienterad odlare från Garnd Cru-byn Bouzy. Och 2019 har vi lanserat Minière, en producent från byn Hermonville som låter alla sina champagner vinifieras på ekfat.

www.conveija.se

1722

Det goda från Italien erbjuder den smakrika parmigianon från Italiens gårdar. 
Vi erbjuder en ost helt fri från konserveringsmedel och tillsatser, vår ost består av endast ren ost. Vår ost är även fri från vax och parafin och det innebär att du kan äta kanterna då dem består av den rena osten.

Vår ost kan man ha till dem goda pastarätterna,en mysig kväll med vin och ost med balsamvinäger som tilltugg, gratinering på potatisgratängen, som smaksättning i svampsoppan eller varför inte grilla ostkanten med lite olivolja piri piri. Bara fantasin kan sätta gränser.

När du köper av oss får du även till en påse som är gjord av äggskal, äggskal för att osten andas och utesluter mögel och torrhet. Du kan ha osten i kylskåpet i 3 månader utan att den möglar eller blir torr. Vår påse kan du även återanvända.

1021

Elisa Vin AB - ett familjeföretag med fokus på viner från Moseldalen.

Moseldalen erbjuder ett unikt klimat och en säregen jordmån som ger de bästa förutsättningarna för att producera viner av högsta kvalitet. Vårt sortiment består i huvudsak av viner baserade på Riesling, Pinot Noir och Sauvignon Blanc. Mest vitt, men också Rosé och rött samt en utsökt SEKT framställs av 100% handplockade druvor. All tillverkning sker på ett omsorgsfullt och traditionellt sätt med största möjliga omtanke om miljön.

1820

Enjoy Wine & Spirits är samlingsplatsen för dig som gillar goda drycker. Här spelar det ingen roll om du redan är frälst entusiast eller nyfiken nybörjare. Vi bjuder på tips, inspiration, fakta och handfasta råd om mat och dryck. Vi blandar friskt, högt och lågt, och därför vågar vi lova att du garanterat kommer hitta något som passar just dig. Du väljer själv var du vill möta oss: här på webben, i vår tidning, i sociala medier eller på provningar och event. Välkommen!

www.enjoywine.se

861
1738

Prisbelönt ekologisk Cheddar från Godminster och engelska handgjorda marmelader i riktigt spännande smaker från Hawkshead Relish. Fine Deli har fina mässerbjudanden så att du kan köpa med dig produkterna hem.

www.finedeli.se

1039

Franska Vinlistan SARL är din vinhandlare med bas i Paris, nära vinbönderna och vingårdarna. Kring Franska Vinlistan arbetar ett team av entusiaster, alla med vin som största intresse.
Vi finns runt om i Frankrike men vi även i Italien, Danmark, Sverige och England. Några av oss är utflyttade svenskar som mycket väl kommer ihåg vad vi svenskar tycker om att dricka och servera.
Gemensamt har vi alla lusten att söka, hitta och fynda fina viner. Vi har vårt fokus på Franska distrikt och champagne i synnerhet. Våra fynd blir kanske ditt nya husvin hemma?

www.franskavinlistan.com

1776

ETT UNIKT VINFÖRETAG
Vi är ett litet familjeägt Nya Zeeländskt/Svenskt vinföretag som drivs från både Sverige och Nya Zeeland. Vi – Ben Morris (vinmakare) och Frida Gårdö Morris – producerar våra viner i Nya Zeeland och importerar dem till Sverige.
Vi är unika i det att vi är både vinproducenter och vinimportörer av viner på den svenska marknaden och vi tror att vi med denna inblick i båda länderna kan leverera det bästa Nya Zeeland har att erbjuda till den svenska marknaden till ett överkomligt pris. Våra viner finns tillgängliga på Systembolaget och även till restauranger runtom i Sverige.

www.gardomorris.com

1828

Allt startade i San Mauro Pascoli för trettio år sedan. Som barn brukade vi drömma oss bort, mitt bland fikon och persikoträden i farmors trädgård. Vi lekte restaurang och fantiserade om alla godsaker vi skulle servera. Idag delar med oss av just dessa pärlor; produkter som använts i genrerationer. Enkelt, äkta och inspirerat av ljumna sommarkvällar hos Nonna Luciana.
Italienska delikatesser när de är som bäst.

http://fratelligridelli.se/

1515

Henriot tillhör absolut toppskiktet i Champagne
och är ett anrikt hus med anor som odlare sedan mitten av 1600-talet. Det egna huset grundades 1808 av Apolline Henriot och inledningsvis såldes champagnerna endast till familj och vänner under namnet ”Veuve Henriot Ainé”.
Henriot har vinodlingar på 35 hektar, vilket motsvarar ungefär en fjärdedel av de egna behoven. För resterande del så anlitas genom åren pålitliga, kvalitetsmedvetna kontrakterade odlare. Från de egna vinodlingarna hämtas Chardonnay från Côte des Blancs och Pinot Noir från Montagne de Reims. Huset använder sig företrädesvis av vinstockar som är 25-30 år gamla. Kännetecknande för Henriot är att man använder en stor andel Chardonnay i blandningarna och nästan ingen Pinot Meunier. Den röda tråden i hela serien är en sval, stilren och klassisk elegans.

www.solera.se

1705

Herida Brands är ett litet familjeföretag med ett stort hjärta för rom. Företaget startades 2007 med enbart ett märke i produktportföljen. I dag  importerar vi rom ifrån olika delar av världen men även vin från Italien och Tyskland. Så kom förbi vår monter och provsmaka BiancaVigna Prosecco samt Calles Riesling.

Hjärtligt Välkomna!

www.herida.se

993

Johan Lidby Vinhandel har sedan starten 1999 arbetat med att välja ut, importera och marknadsföra högkvalitativa vin- och spritsorter från producenter med stark profil och personlig prägel. Den gemensamma nämnaren för oss på Johan Lidby Vinhandel är attraktionen vi delar för mat, dryck och människor. Vår försäljning baseras på personligt engagemang, kunskap och serviceanda. Följ oss gärna på Facebook.

www.johanlidbyvinhandel.se

875

På Sparkling Stockholm kan du dricka samma cava som Spanska Kungahuset. Sedan 1921 har Juvé & Camps, beläget i San Sadurni d’Anoia, hjärtat för Cava-produktion i nordöstra Penedès, producerat cava av högsta klass. De är hovleverantör till Spanska Kungahuset och den största tillverkaren av Gran Reserva, där vinet måste lagras minst 36 månader på sin jästfällning i flaska. Sedan 2019 är Juvé y Camps klassad som den högst rankade kvalitetsproducenten av cava enilgt regleringsorganisationen DO Cava. Reserva de la Familia är Juvé y Camps flaggskepp och från årgång 2015 är alla viner ekologiskt certifierade.
Missa inte denna topproducent på Sparkling Stockholm!

1817

Lancel AB grundades 2005 av Hans Bergström. Sedan dess har företaget framgångsrikt arbetat sig fram på den svenska marknaden, med hjälp av Ana Gresa ursprungligen från Bilbao, Spanien. Huvudkontoret ligger i Karlstad, logistik och distribution sker via 3P Logistic i Karlskoga.
Vi fokuserar på familjära vingårdar från hela Spanien. Från de mest kända distrikten till de distrikt som nyligen seglat upp på toppen i Spanien.
Från början var Lancels mål att importera bra spanska kvalitetsviner till rätt pris. Vår affärsidé är fortfarande att tillhandahålla kvalitetsviner i alla prissegment.
Under åren som gått har företaget vidareutvecklats till att också importera delikatesser från samma vindistrikt och erbjuder flera mycket uppskattade vinresor.

www.lancel.se

879

Champagne Launois har sedan 1872 producerat blanc de blancs-champagne i Le Mesnil sur Oger. Le Mesnil blev under 1700-talet klassad som en av 17 Grand Cru-byar i Champagne, av totalt 294 byar. Byn ligger i Côte de Blancs. Ett område vars odlingar är känt för att ge chardonnaydruvor av exceptionell kvalitet.
Champagne från Le Mesnil kännetecknas av en knivskarp fruktsyra och mineralitet. Familjen Launois strävar efter att uttrycka denna renhet och elegans i sina champagner. Man fokuserar på olika varianter av blanc de blancs, det vill säga champagne av 100 % Chardonnay.
Champagne Launois drivs idag av systrarna Séverine och Caroline, tillsammans med föräldrarna Dany och Bernard Launois. Om du skulle ha vägarna förbi Le Mesnil, besök gärna familjens vinmuseum och vinslott! Det är en oförglömlig, och mycket fransk upplevelse…
Launois producerar stilren och elegant Champagne producerad på Grand Cru-druvor från familjens egna odlingar i Le Mesnil sur Oger. Vinerna buteljeras fortfarande i sina originalflaskor från 1800-talet, unikt för Champagne Launois! 

www.solera.se

1775

Livets Goda är Sveriges ledande vintidning, både som tryckt media och på internet, med flera av världens ledande sommelierer som skribenter. Fokus ligger på högklassiga viner, mat och sprit, med fördjupande kunskap, förståelse för kvalitet och nyfikenhet att upptäcka nya drycker som ledord. Livets Goda har som målsättning att bidra till en bättre dryckeskultur.

Livets Godas Dryckestips - en gratistjänst från Sveriges ledande vinmagasin
Livets Godas Dryckestips utkommer en gång i veckan, där du som mottagare får ta del av redaktionens tips på goda drycker. Till skillnad från liknande tjänster på marknaden, så blindprovar vi på redaktionen alla drycker för att du som mottagare ska få ett objektivt och kvalitativt omdöme, som det bör vara.

Vidare efter blindprovningen så skrivs omdöme och poäng sätts, och är poängen tillräckligt hög - ja då har drycken kvalat in som ett Dryckestips, vilket ni får ta del av.

Det är Livets Godas redaktion som provar, poängsätter, skriver och designar alla omdömen, så att ni som mottagare får exklusiv smakgaranti - vi tipsar bara om drycker som vi själva tycker om!
Att få Livets Godas Dryckestips kostar ingenting och det enda du behöver göra för att få ta del av detta är att skicka in din mailadress till info@livetsgoda.se och rubricera mailet "Dryckestipset". 

www.livetsgoda.se

1306

Vi har ett stort engagemang i allt vi gör framförallt i de varumärken och producenter vi representerar. Nelex Wine & Beverage är ett ungt företag men personerna bakom har en lång erfarenhet från vin och dryckesbranschen. Vår passion är att tillsammans med våra producenter, ta fram viner och andra drycker som passar den svenska smaken. Därför arbetar vi enbart med producenter som kan hålla en hög kvalitet.

www.nelexbeverage.se

1257

Nigab är en av Sveriges främsta leverantörer av viner och andra exklusiva drycker till den nationella marknaden och till nordisk Travel Retail. Nigab som grundades 1983 representerar ett stort antal mycket välkända varumärken inom alla dryckessegment. Nigab ingår i danska HansJust-gruppen och har kontor i Stockholm och Göteborg. Nigab sysselsätter 35 personer i företrädesvis i sälj- och marknadsfunktioner.

www.nigab.se

8841800

For Chocolate Lovers!

I hjärtat av Stockholm sker både produktion och butiksförsäljning utav Pralinhusets färska och högkvalitativa choklad. Ni hittar oss också ute på mässor runt hela Norden och norra Europa  – precis som på denna mässa!

Ett stort utbud av bland annat praliner, tryfflar och chokladkakor i unika smakkombinationer finns att hitta hos oss. Våra vackra chokladkakor tillverkas för hand med naturliga råvaror och mycket kärlek. Vi arbetar endast med rena smaker och erbjuder choklad av högsta kvalitet.

Upptäck din favorit och avnjut denna som den är, eller i kombination med en god dryck. Glöm inte att chokladen även gör en fin present till någon du bryr dig om.

Välkommen till oss på Pralinhuset - Vi ses i montern!

www.chokladhotell.se

1040

PrimeWine Group är en av de största vinimportörerna i Sverige, och består av företagen PrimeWine, Mondowine, BGS Vinhandel och Multibev. Vi har sedan starten 2002 jobbat med att sätta samman en portfölj av världsledande vinmakare och vinvärldens nya stjärnor.

www.solera.se

889

Provinum arbetar med gastronomi baserad på en mycket lång och gedigen dryckeserfarenhet. Provinum är en dryckesimportör som söker helheten, kombinationerna som gör att mat och dryck tillsammans smakar lite bättre. Portföljen innehåller allt från stora varumärken till små nisch producenter, bland andra, Charles Heidsieck, Kloster Eberbach, Joseph Drouhin och Churchill’s Port, samt små producenter som Bruno Lorenzon, Pierre Usseglio, Joël Delaunay och San Cristoforo. Alla med en gemensam tråd – de passar till mat. Provinums passion är att hitta de stora smakupplevelserna och att bidra med denna kunskap hela vägen ut till slutkonsument oavsett om det är på restaurang, i hemmet eller i luften.

www.provinum.se

1784

Prowine Nordic har sysslat med produkter för vinprovning, servering och lagring sedan 1996. Med ett sortiment som till största delen består av vintillbehör såsom vinglas, vinställ, vinskåp och vinkylare vänder vi oss vinintresserade - både konsumenter och professionella.
Med åren har vårt produktutbud inte bara djupnat, utan även breddats. På senare tid har vintillbehören fått sällskap av barutrustning, köksknivar och kökstillbehör för att bättre tillgodose livsnjutarens behov. I dag har vi över 600 produkter i vårt sortiment, som ständigt utökas och förnyas.

www.prowine.se

1736

Mezzacorona, som grundades 1904 i Trentino, är en sammanslutning av kvalitetsmedvetna vinodlare och anrika vinfamiljer som tillsammans förfogar över 2 800 hektar av de bästa vinmarkerna vid foten av de italienska Alperna. Ett team av oenologer och agronomer arbetar dagligen tätt samman med de olika odlarna genom hela processen från blommande vinranka till buteljerat vin.
Mezzacorona är områdets mest betydande producent och dominerar produktionen av vita viner på druvorna Pinot Grigio, Chardonnay och Gewurztraminer, samt röda viner av de lokala druvorna Lagrein och Teroldego Rotaliano. Mest kända är man dock för mousserande viner under namnet Rotari, skapade på Pinot Noir och Chardonnay enligt Champagnemetoden med en andra jäsning på flaska. 

www.thewineagency.se

1788
1778

Tillhandahåller den svenska marknaden med kvalitetsviner från hela världen där varje
vin skall i sig ge vinsmakaren en unik upplevelse. Ledorden är fokus på viner, kunder,
producenter och på ett bra resultat – för samtliga
inblandade!

www.sigva.se

1246

Smaksinnet är ett ungt företag som brinner för mat och dryck samt andra livsnjutande produkter och upplevelser inom vin och mat. Smaksinnet importerar fantastiska bubblor från Italien, Frankrike och Spanien.

Cava från Castell del Remei i Spanien

Champagne från Mallol-Gantois som bara gör 25.000 Grand Cru om året 

Franciacorta som är italiens Champagne. Vi jobbar där med en av de bästa husen - Bersi Serlini.

Missa inte oss!

www.smaksinnet.se

892

Vi tycker att vi har satt samman Sveriges mest framåtlutande och nydanande vinportfölj. Det innebär nödvändigtvis inte att alla viner är fantastiskt dyra, välkända och får 100 poäng av Robert Parker, snarare tvärtom. Vår filosofi är att alla producenter ska tillföra något unikt på ett eller annat sätt. Vi är stolta över att arbeta med etablerade klassiker, men vi ser det som vårt kall att tillföra nya producenter till den svenska vinfloran. Blandningen av nytt och gammalt, högt och lågt och det tydliga fokuset på ekologiskt och innovativt gör vårt sortiment levande, spännande och nydanande och vi hoppas att du som läser detta och köper våra viner skriver under på det.

www.terrificwines.se

896

The Wineagency är en välrenommerad vinimportör som sedan 2007 har importerat och sålt vin till både Systembolaget och restauranger. Vi har ett mycket nära samarbete med de vinproducenter vi representerar och de flesta av våra viner återfinns i Systembolagets sortiment, tillgängligt för landets vinkonsumenter. Att arbeta med vin är en livsstil, oavsett om man är producent eller importör som vi.  Man måste brinna för vinet, älska diskussionen om vinets ständiga utveckling och aldrig tröttna i sin strävan att leta nya viner som kan överträffa våra kunders förväntningar.

www.thewineagency.se

897

Tirage AB startades i slutet av 2015 och består av en liten grupp personer som älskar goda viner i gott sällskap med välsmakande mat som väl balanserar de ädla dryckerna. Champagne är, enligt vår uppfattning, dryckernas drottning.

Vi samarbetar med ett fåtal utvalda producenter av kvalitetschampagner. Joseph Desurets, Éric Taillet och Vincey.

Tirage är ett begrepp inom champagnetillverkningen. Vinet jäses en gång på fat för att därefter genomgå en andra jäsning på flaska efter tillsättning av jäst, näringsämnen för jästen, samt socker, ”liqueur de tirage”. Man buteljerar vinet och tillsätter Den andra jäsningen resulterar i ett naturligt kolsyrat vin.

www.tirageimports.se

1825

Vi är det lilla företaget drivna av vår stora passion för viner, främst från regionen Alsace i nordöstra Frankrike. Vårt fokus ligger på kvalitetsviner med hantverksmässig produktion från familjedrivna gårdar.
UP Wine startades i våra tankar redan år 2003 när vi för första gången besökte Alsace. Den där känslan när man smakar något som man så gärna vill dela med sig av har legat och malt i våra hjärnkontor.
Idag kan vi dela med oss av just det, viner vi själva älskar!
Vi har idag viner från två genuina, familjedrivna gårdar i Alsace där passionen för att göra det bästa man alltid kan genomsyrar hela deras process.
Vinerna kommer från gårdarna Domaine Emile Beyer & Domaine Gruss som båda levererar fantastiska ekologiska viner med själ och historia.
Nu är vi här, våra viner hittar du på utvalda restauranger och i beställningssortimentet hos Systembolaget.
Vi blickar med nyfikna ögon framåt; välkomna till UP Wine för att njuta av våra härliga Cremant d’Alsace.

www.upwine.se

1779

Vi tycker inte att vin behöver vara snobbigt eller pretentiöst, vi vill att vin ska vara tillgängligt för alla. Tycker du att ett vin är gott så är vinet helt enkelt ett bra vin för dig. Vår åsikt är att vin ska vara enkelt, tillgängligt och något att njuta av, framförallt till god mat och sällskap.

Vi startade Urban Wines 2017 just för att kunna erbjuda viner som folk vill dricka. Riktigt bra, smakfulla och hållbara viner till bästa möjliga pris. Vi arbetar uteslutande med ett noggrant urval av vinproducenter och viner som lever upp till våra förväntningar om kvalitet, pris och etiskt ansvarstagande.

www.urbanwines.se

1780

Vi är ett vinimportbolag vars vision är att ta hem de bästa och mest prisvärda vinerna, från olika platser i världen och i första hand från familjeägda vinerier. Tillsammans med våra producenter strävar vi alltid efter att jobba för hållbarhet, ur alla aspekter, i alla led. Vi har spännande projekt på gång och underbara viner på väg in från både våra befintliga och nya producenter. 

www.validwines.se

1260

Vilarnau genomsyras av den enkla tanken att göra den bästa möjliga cavan med så lite negativ påverkan på miljön som möjligt. Att visa omsorg om naturen blir självklart när man lever av vad jorden ger. Vilarnau är pionjärer i regionen när det gäller en hållbar produktion, både avseende den kommersiella delen av verksamheten och själva produkten i sig.

www.nigab.se

1782
1733

Våra viner kommer från små och medelstora familjegårdar med lång tradition av vintillverkning.
I vårt sortiment hittar du viner av hantverksmässig kvalitet som vi vill lyfta fram på den svenska marknaden.

www.viniverdi.se

17721835

Genom Club VinUnic får du en unik inblick i vinvärlden och exklusiva erbjudanden. Medlemskap i klubben är kostnadsfritt. Som medlem får du vårt nyhetsbrev med unika erbjudanden samt en innehållsrik och uppskattad tidning ”Inside” med intressanta och lärorika artiklar om vinvärlden. Du bjuds in till vin- och glasprovningar samt mässor i hela landet och ges möjlighet till att delta under vinresor till våra producenter runt hela världen. Sist men inte minst erbjuder vi rabatterade priser på utvalda medlemsviner. Bakom Club VinUnic står VinUnic AB, en av Sveriges största vinimportörer. Välkommen!

www.vinunic.se

911

Ward Wines har en historia inom vinförsäljning sedan slutet av 1970-talet. Historiskt har vi arbetat främst med framstående franska familjeägda producenter. Med tiden har portföljen växt och vi representerar idag producenter från större delen av vinvärlden.

Idag representerar vi producenter från nästan hela vinvärlden där huvudfokus ligger på familjeägda producenter där kvalitet, ursprung och personlighet är ledorden. Vi har ett flertal viner i ordinarie sortiment med Pol Roger Champagne i spetsen. Vi utökar hela tiden vinerna i Systembolagets beställningssortiment. Vi har idag en aktiv vinklubb som man kan anmäla sig till via vår hemsida, där vi erbjuder provningar och erbjudande om specialviner.
Välkommen till vårt bord!

www.wardwines.se

900

Vi tror på kvalitet och vi drivs av vår passion för goda drycker. Vi använder vår nyfikenhet och vår kunskap till att söka rätt på de bästa produkterna från de främsta producenterna för att göra dem tillgängliga för den svenska marknaden. Välkommen att dela vår värld!

www.weandwine.se

865

Wine Affair- kvalité & känsla!

Vi jobbar med kvalitetsviner. Viner som utvecklas och lever länge, både i flaskan och i minnet hos de som dricker dem. För oss är kvalitén på vinet avgörande och vi vill erbjuda det bästa möjliga i varje prissegment, utan kompromisser, oberoende av trender och kommersiellt designade etiketter. Vi erbjuder viner från hårt arbetande vinmakare som har kärleken till vinet, jorden och miljön som högsta prioritet. Vinmakare med de högsta kvalitetsambitionerna och som ständigt strävar efter att bli bättre. Vinmakare som följer sin egen väg, utan att vika sig för nya kortsiktiga trender.

Välkommen att upptäcka våra minnesvärda viner.

Producenter i vår portfölj: E Guigal, Maision Louis Jadot, Perelada, Famiglia Cecchi, Braida di Giacomo Bologna, San Silvestro, Mulderbosch Vineyards, Cline Cellars, Le Riche. Bodega Catena Zapata.

www.wineaffair.se

1691

En ny vinimportör på Österlen! Vi specialiserar oss på champagne och har tre hittills okända leverantörer på den svenska marknaden. Hög kvalitet till rimliga priser. Vi berättar gärna massor av intressanta fakta från den spännande och mytomspunna champagnevärlden. Välkommen till den tillgängliga champagneimportören!

www.wineshack.se

1732

Wineworld importerar och säljer viner från hela världen till Systembolaget och restauranger runt om i Sverige. Vi som arbetar i företaget tycker att vi har världens roligaste jobb och är ständigt på jakt efter nya kvalitetsviner att förse den svenska marknaden med, samtidigt som vi förvaltar vår befintliga vinportfölj väl. Wineworld har på kort tid lyckats etablera sig som en framgångsrik dryckesleverantör på den svenska marknaden, med framgångar i både svensk och internationell vinpress där många av våra viner blir väl omskrivna. Ett urval av våra producenter är Barone Ricasoli, André Clouet Champagne, Orion Wines, Lindauer, Antiche Terre, Waterford Estate och Antiyal.

Besök oss gärna på våra sociala medier:
www.facebook.com/wineworldsweden
www.instagram.com/wineworldsweden

Våra varumärken
Barone Ricasoli, Antiche Terre Venete, Zensa Wines, Ville di Antenè, Castiglion del Bosco, André Clouet Champagne, Jolie Fleur, First Drop Wines, Route du Van, Lindauer, Wither Hills, Waterford Estate, Jordan Wines, Stellar Winery, Goder Aftonglögg

www.wineworld.se

904

Winebee är en vinimportör på den svenska marknaden som arbetar i första hand med de fem klassiska vinproducerande länderna som Tyskland, Frankrike, Spanien, Portugal och Italien. Vår ambition är att presentera små och medelstora vinproducenter från dessa länder.

www.winebee.se

905

Hos Xwine.se - Vinbutiken på nätet kan du beställa vin direkt från några av Sydeuropas mest spännande vingårdar. Deras vingårdar är utvalda med utgångspunkt från ett gott och högkvalitativt vin, men också för att de kan erbjuda möjlighet att besöka gården, bo där och uppleva omgivningar med intressanta miljöer.

www.xwine.se

912