Västerås stora ölmässa & whiskymässa

På Västerås stora ölmässa och whiskymässa, Västerås Öl & Destillat, får du som besökare dofta, provsmaka och uppleva öl, whisky och andra spritdrycker. Utställarna erbjuder smaker från hela världen, och självklart också lokala smaker från Västeråsområdet. Köp biljett och upplev succén!

För att få provsmaka alkohol betalar man med dryckeskuponger. Man betalar med minst en kupong per provsmak. Är det en dyrare produkt så kostar det fler kuponger! För övriga produkter betalar man med kort. Aros Congress Center är en kontantfri kongressanläggning.

Coronaviruset har fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. Vår förhoppning var länge att kunna arrangera Västerås Öl & Destillat 2021 som planerat, men utifrån rådande omständigheter och Folkhälsomyndighetens riktlinjer ser vi inte att det är möjligt att genomföra mässan.

Öppettider Västerås Öl & Destillat

Inställt 2021

Biljetterna till Västerås ölmässa säljs med olika entrétider! Det betyder att ni måste komma under den köpta tiden. Ni får självklart stanna så länge som ni vill, sista insläpp sker en timme innan stängning.

Hitta hit

Aros Congress Center, Munkgatan 7, 721 09 Västerås

Vill du ha svar på vanliga frågor? Klicka här

Priser

275 kr. (300 kr i dörren) Priset inkluderar entré, serviceavgift, garderob, ett provglas för öl och ett provglas för destillat.

Åldersgräns
20 år, legitimation erfordras. Då det hanteras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn.

Dryckeshäften: 100 kr, 200 kr, 300 kr. Du kan köpa dryckeshäften online i förväg, men det går också bra att köpa kuponger på plats inne på mässan. Tänk på att Aros Congress Center är en kontantfri anläggning.