Ställa ut på våra mässor

Intresset för mat och dryck fortsätter att öka och utvecklingen drivs på av en allt större skara entusiaster som vill prova mer, upptäcka mer och lära sig mer. Vill ni träffa tusentals av dom? Då har ni hamnat rätt.

Svenska Dryckesmässor har arrangerat dryckesmässor i egen regi sedan 2011 och tillsammans med våra 400 utställare inspirerar vi uppemot 90 000 besökare varje år.

Vi arrangerar konsumentmässor som samlar både nybörjare och fantaster som vill botanisera bland smakerna, prova nya stilar, uppleva välkända varumärken och lära sig mer. Kunskap är vårt ledord som ska genomsyra allt vi gör.

För oss är det viktigt att våra besökare får träffa stora som små producenter och även om många av våra utställare varit med i många år har vi alltid plats för nya. På våra mässor har många framgångsrika importörer och producenter haft urpremiär för en större publik. Driver du ett företag som producerar/ importerar dryck eller delikatesser som du vill låta den stora publiken ta del av vill vi ha dig med.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer

Digitala kanaler

Vill ni synas i våra digitala kanaler? Hos oss kan ni synas i både nyhetsbrev och på sociala medier, så att vi tillsammans kan inspirera och sprida dryckeskunskap, varje dag året runt.

Kontakta oss så berättar vi mer