Är du vår marknadsassistent?


marknadsassistent till Svenska Dryckesmässor

Är du student och vill få möjlighet att praktisera dina teoretiska kunskaper vid sidan av dina studier? Just nu söker vi på Svenska Dryckesmässor en marknadsassistent på deltid till teamet, där du kommer att arbeta med att stärka våra varumärken mot besökaren. Har du ca 1 år kvar av dina studier och brinner för Sociala Medier? Då kan det vara dig vi söker!

Svenska Dryckesmässor är Sveriges största arrangör av dryckesmässor. Idag arrangerar vi 12 årligt återkommande dryckesmässor runtom i Sverige. Våra mässor är konsumentmässor med fokus på dryck och besöks av cirka 80 000 besökare varje år.

Nu stärker vi teamet på 5 med ytterligare 1 person som kommer att arbeta nära vår marknadschef med kommunikationen via Sociala Medier. Tjänsten är en deltidsanställning med möjlighet till heltid efter avslutade studier.

Vi söker dig som har:
 • Mellan 1 – 1,5 år kvar av dina studier inom media och kommunikationsprogrammet på eftergymnasial nivå.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i text.
 • Har ett stort intresse inom digital marknadsföring.
 • Kunskap inom Adobes programvara
 • Kommit i kontakt med Meta Business Suite.
Vi söker efter dig som är:
 • En doer och drivande i att få dina arbetsuppgifter utförda.
 • Flexibel och kan arbeta med flera olika projekt parallellt.
 • Ansvarstagande och säkerställer att kommunikationen går i linje med Svenska Dryckesmässor tonalitet. 
 • Ödmjuk och lyhörd för att lära dig mer inom området.
Arbetsbeskrivning

Som marknadsassistent hos Svenska Dryckesmässor kommer du arbeta nära vår marknadsansvarig med att kommunicera budskapet kring våra 12 dryckesmässor runt om i landet. Du kommer bland annat att publicera inlägg med relevant innehåll, svara på inkommande kommentarer samt säkerställa att det alltid finns spännande material att lyfta i syfte att nå ut till rätt besökare.

Du kommer framför allt att arbeta i Adobe (främst InDesign och Photoshop samt Illustror), Canva och Meta Business Suite.

Även om våra mässor arrangeras runt om i landet så kommer du i huvudsak att utgå från kontoret vid Pappersbruksallén i helt nyrenoverade lokaler. Du kommer normalt sett att arbeta 15-20h / vecka. Då våra mässor arrangeras mellan feb-april och sep-nov kommer arbetstiden att anpassas efter dessa perioder. Vi kommer inte kunna erbjuda arbete under sommar- och vinterloven.

Övrig information:
 • Start: 29 augusti
 • Omfattning: ca 15-20h i veckan under studieperioderna
 • Placering: Örebro (Papperbruksallén 1)

För oss är det viktigare att du passar in i vårt team än att du behärskar de teoretiska kunskaperna fullt ut. Vi är ett litet men sammansvetsat team på 5 personer och det kommer att vara avgörande att vi trivs tillsammans. För att trivas hos oss tror vi att du är en driven och social person med en stor ödmjukhet att lära dig nya saker samtidigt som du brinner för att arbeta tillsammans med andra.


Vi ser fram emot att höra mer från dig!

Skicka din ansökan via e-post med CV och ett beskrivande Personligt Brev där du berättar mer om dig själv och varför du skulle passa för just den här rollen.

Sista ansökningsdag: 2023-06-16
Skicka ansökan till: michelle@svenskadryckesmassor.se

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.