Efter succén – startar en ny mässa

I helgen arrangerades för andra året Sparkling & Wine Malmö på Slagthuset. Tusentals besökare gästade vinmässan som beskrivs som en succé. Nästa år planerar arrangörerna ännu en mässa, denna gång med fokus på sprit, öl och drinkar.

Efter succén med vinmässan Sparkling & Wine Malmö meddelar nu arrangörerna att man planerar ytterligare en mässa till hösten 2024 – Cocktails & Craft Malmö.

— Under helgen bekräftades det att det finns ett stort intresse för drycker här i Malmö. Vi känner att vi vill svara på det ökande intresset för hantverkssprit, drinkar, destillat och bryggerier, säger Michelle di Zazzo Hellman, projektledare, Svenska Dryckesmässor.

Cocktails & Craft kommer att äga rum 27 – 28 september och precis som Sparkling & Wine Malmö kommer mässan att arrangeras på Slagthuset.

— Det känns verkligen superkul att få göra ännu en dryckesmässa tillsammans med gänget på Svenska Dryckesmässor. Helgen var fantastisk och huset kommer verkligen till sin rätt med den här typen av innehåll så vi ser verkligen fram emot hösten 2024 med två stora dryckesarrangemang som erbjuder något för alla smaker, säger Emma Bjuvenhed, Försäljnings- och eventansvarig, Slagthuset.

Med den nya mässan arrangerar Svenska Dryckesmässor och Slagthuset från och med 2024 två mässor i gemensam regi, Cocktails & Craft 27 – 28 september och Sparkling & Wine Malmö 15 – 16 november 2024.