Emelie summerar helgens mässa

I helgen kickade vi äntligen igång mässåret med Karlstad Vin & Deli som fyllde åtta år och det firade vi med ännu ett lyckat arrangemang. Mässan arrangerades som tidigare år på Karlstad CCC tillsammans med vår samarbetspartner Great Event of Karlstad, enligt tradition så var mässan även i år i princip fullbokad med endast ett fåtal biljetter kvar till första entrétiderna. Vi vill rikta ett stort tack till våra utställare, tack vare er blev det ännu en succé i Karlstad.

I år hade vi gjort en stor förändring på entréplan med flytt av garderoben och ändrad layout i stora salen som såklart bidrog till lite nervositet innan inflytt och alla var på plats. Det är alltid lite klurigt att veta om det kommer att fungera i verkligheten. Men vilken fullträff! Det blev bättre flöden och bredare gångar vilket gjorde att både besökarna och utställarna upplevde lokalen både luftigare och ljusare. Ett annat orosmoment vi hade inför mässan var att vi ännu en gång låg samma helg som Rallyt men det visade sig att det inte stoppade värmlänningarna från att besöka mässan även i år.

Karlstad Vin & Deli har för många vinutställare blivit av en favorit under mässåret då den alltid bjuder på positiva och nyfikna besökare som kommer tillbaka år efter år för att upptäcka nya spännande smaker.

Nästa år går Karlstad Vin & Deli av stapeln 15-16 februari och biljetterna släpps under hösten 2018.

På återseende Karlstad!

/Emelie Oscarson, projektledare