Gigantiskt biljettsläpp och julerbjudande

Idag släppte vi biljetterna till alla mässor hösten 2023 och har därmed försäljningen igång till alla våra mässor. Det kanske kan verka lite tokigt att släppa biljetterna ett helt år innan, det är ju ingen världsstjärna som kommer. Så varför gör vi det? Jo, vi tror nämligen att en upplevelse under granen är den finaste klappen man kan få, för vad är finare än att skämma bort någon med lite guldkant, minnen man skapar tillsammans och något att längta till? Särskilt i tider som dessa när allt kanske känns lite grått och tråkigt. Så ja då tänkte vi att det kan aldrig vara för tidigt med ett biljettsläpp, så skäm bort dig själv eller någon du tycker om med ett besök på någon av våra populära mässor. Här finns upplevelser för både vinälskaren, som ölnörden och whiskykonnässören.

Julerbjudande – 100 kronor rabatt på utvalda biljetter

Vi brukar sällan rabattera våra biljetter men just i år kände vi att det vore passande och har därför rabatterat utvalda biljetter hösten 2023.

Dryckesmässor hösten 2023

Vi inleder hösten med nypremiär av Vin i Västerås. Mässan flyttar tillbaka till sina gamla men nu nyrenoverade lokaler och vi som sett skisserna kan lova att det kommer att bli så fint. Köp biljett till Vin i Västerås 22-23 september på Västerås Kongress.

Därefter blir det premiär av den nya mässan Öl & Spritmässan Stockholm.  Oavsett om du är en inbiten öl-/ spritnörd eller nyfiken novis är Öl & Spritmässan upplevelsen för dig. Köp biljett till Öl & Spritmässan Stockholm 6-7 oktober på Stockholm Waterfront.

Vi fortsätter med populära vinmässan som 2023 ”fyller tio mässor”. Köp biljett till Vin i Linköping 13 -14 oktober på Linköping Konsert & Kongress.

Självklart fortsätter det bubblas på Sparkling Göteborg, ett måste för bubbelälskaren. Köp biljett till Sparkling Göteborg 20-21 oktober på Clarion Hotel Post.

Hösten avslutas söderut på Sparkling & Wine Malmö, mässan som i år hade premiär och blev en succé här för att stanna. Köp biljett till Sparkling & Wine Malmö 17-18 november på Slagthuset.

Dryckesmässor Våren 2023

Vi kan ju inte prata om 2023 utan att också nämna vårens mässor dit du också kan köpa biljetter.

Köp biljett till Karlstad Vin & Deli 17-18 februari på Karlstad CCC – Värmlands populära vinmässa (och en av Sveriges största).

Köp biljett till Sparkling & Wine Stockholm 10-11 mars på Stockholm Waterfront – populära bubbelmässan i centrala Stockholm, nu med stilla viner.

Köp biljett till Götborg Vin & Deli 17-18 mars på Svenska Mässan – äntligen är Göteborgs stora vinmässa tillbaka.

Köp biljett till Uppsala Vin & Deli 24-25 mars på Uppsala Konsert & Kongress – vinmässan med det lilla extra.

Köp biljett till En Öl & Whiskymässa 14-15 april på Svenska Mässan – Sveriges största dryckesmässa. Fullt fokus på öl och spritdrycker.

Ja det blev en lång lista men också så mycket att se fram emot. Vi längtar till 2023 och få skapa nya minnen och dryckesupplevelser, hoppas att vi ses!

/Stanley Wong