Gothenburg Tap Takeover – Oslo

Svenskarna kommer! Den 8 februari kommer fyra av Göteborgs mest spännande bryggerier till Grünerløkka Brygghus i Oslo och tar med sig två superfärska fatöl var. Flera av bryggarna är på plats. Det kommer bli humligt, surt, knäckigt, krispigt, friskt och garanterat mysigt.

”Det här är en del i vår vision att bli en mötesplats för de viktigaste nordiska aktörerna i öl- & whiskybranschen. Och självklart även en mötesplats för öl- och whiskyintresserade runt om i Norden! Med denna Tap Takeover vill vi både marknadsföra våra svenska bryggerier, lyfta vår mässa i Göteborg och självklart lära känna nya norska bryggerier i hopp om att dom både kommer besöka och ställa ut på En Öl & Whiskymässa”, Stanley Wong, VD för Svenska Dryckesmässor som arrangerar En Öl & Whiskymässa i Göteborg tillsammans med Svenska Mässan.

TÄVLING MED FINA PRISER
Representanter för Sveriges största ölvecka GBG Beer Week och Nordens största ölmässa En Öl & Whiskymässa i Göteborg är på plats. De ordnar en digital quiz med fina priser – där du kan vinna biljetter till mässan i Göteborg 12-13 april – Nordens största ölmässa över en helg med över 1000 ölsorter att prova.

PERSONLIG PROVNING
Köp 4 valfria smakprover till ett kanonpris och få en personlig introduktion till din ölbricka av Fredrik och Petur från GBG Beer Week eller någon av bryggarna på plats.

Här är alla bryggerierna:

ALL IN BREWING
Fantombryggarna på ALL IN BREWING samarbetar med många av de vassaste bryggerierna i hela världen. Grundaren och öllegendaren Pelle Frost är på plats!

MIKROFONBRYGGERIET
Mikrofonbryggeriet ägs och drivs av sångaren i punkbandet Millencolin, tillika ölbryggaren Nikola Sarcevic. Han gillar öl som syns och känns ordentligt, precis som hans musik.

POPPELS BRYGGERI
Ett bryggeri som växer så det knakar. Poppels Bryggeri har en stark fanbase i Sverige och Norge och öser ur sig succéöl efter succéöl. Ta chansen att bli en ölhjälte du också!

VEGA BRYGGERI
Möt bryggarna som kommer att göra årets officiella öl för GBG Beer Week 2019. De brygger enligt gamla traditioner, men är inte rädda för att pröva nya spännande idéer.