Här har vi Viktor!

Svenska Dryckesmässors senaste kollega är ingen mindre än Viktor Skoogh, sörmlandssonen som är född och uppvuxen i Högsjö men sedan sex år tillbaka bor i Örebro.

Viktor är lite av en nyfiken nörd som har ett långt och brinnande intresse för mat och dryck. I radhuset slipas det knivar, utforskas nya smaker och i kylskåpet trängs tiotalet burkar med hemgjord kimchi.

– Jag gillar att nörda ner mig i allt från att hur gör man den bästa kimchin, ta reda på om det verkligen behövs achiote till den autentiska mexikanska tacosen och testa kombinationer som Barley Wine eller portvin till stiltonost, det finns många frågor som behöver undersökas.

Även om Viktor senast kommer från logistikbranschen, närmare bestämt ett stort centrallager som servar en livsmedelskedja så är det i restaurangbranschen han fått utlopp för sitt stora intresse för dryck och då främst öl. Även om Viktor gärna njuter av en öl och såhär under de kallare årstiderna  en stout eller porter har han även ett bredare dryckesintresse.

– Jag är som sagt från ölvärlden så intresset för öl finns givetvis kvar men med det sagt så har intresset för framförallt vin tagit fart också, redan innan jag började på Svenska dryckesmässor och det kommer nog sannerligen inte att avta.

Viktor kommer stötta upp hela teamet på Svenska Dryckemässor och för er som inte träffade honom på Vin i Västerås kan ni räkna med att träffa honom snart då han planerar att besöka alla våra mässor det kommande året.

– Mässvärlden är ny för mig men jag är så taggad på att få komma in i den och vill lära mig allt, jag ser fram emot att verkligen få sätta tänderna i alla mässor, rätt in i hetluften! Framför allt ser jag fram emot att träffa alla som har med våra mässor att göra, besökare, utställare och våra samarbetspartners.