Här har vi Wilma!

Äntligen! Svenska Dryckesmässor har fått förstärkning. Wilma heter Svenska Dryckesmässors nyaste kollega som ska stötta marknadsavdelningen med att locka dom åttiotusen besökare som förväntas besöka mässorna kommande år. ”Superspännande” tycker vi allihop.

Wilma kommer ursprungligen från Stockholm (eller egentligen Bålsta… 😊) men har bott dom senaste åren i Örebro där hon studerar sin kandidat inom kommunikation på Örebro Universitet. Hon kommer vara på kontoret ett antal timmar varje vecka när hon inte är i skolan. Lyx för oss att få ta del av hennes purfärska kunskaper och vi hoppas att vi ska kunna bidra med praktisk erfarenhet till hennes utbildning.

Wilma kommer från en bakgrund inom restaurang- och servicebranschen som resten av teamet. Servicetänk är något vi alla har i ryggraden och som vi tror är en av orsakerna till att vi lyckats så bra. Vi brukar dessutom internt säga att när vi kör mässa är det lite som att köra en restaurang, som i vårt fall har öppet 12 helger om året där vi lägger hjärta och själ för att ditt besök ska bli så minnesvärt som möjligt.

Wilma är fortfarande en serviceperson ut i fingerspetsarna men det som bidrog till att satsa på en ny karriär inom marknadsföring var det stora intresset för grafisk design. Det är inte ovanligt att hon fastnar i sin egen lilla värld och illustrerar i timmar. Wilma ser nu fram emot att få göra två saker som hon tycker är otroligt roligt och kombinera sin erfarenhet från många år inom restaurang tillsammans med sina mer färska kunskaper inom kommunikation.

Wilma har lagt gymnastikdräkten på hyllan och när hon inte är på jobbet, i skolan eller pluggar så är det familj och vänner som gäller. Wilma är en social tjej som gärna samlar människor hon tycker om, oavsett om det är för en middag eller bara att ses över ett glas.

— Ett glas bubbel tycker jag är otroligt trevligt, när som helst egentligen för att sätta lite guldkant på vardagen, något som jag tycker är väldigt betydelsefullt. Blir det inte bubbel serverar jag gärna en perfekt Aperol Spritz eller Mojito på hemodlad mynta. Helst i kvällssolen på balkongen, det finns nog inget som slår det!

Självklart kommer inte Wilma bara sitta vid datorn på kontoret utan följa med ut på mässorna. Hon ser fram emot att få lära sig allt som har med Svenska Dryckesmässor att göra, allt från att vara med i arbetet inför och stötta med den kunskap hon har till att få stå med i frontlinjen på mässorna och representera Svenska Dryckesmässor.

— Jag ser otroligt mycket fram emot att få lära känna branschen, alla utställare och besökare!