Höstens dryckesmässor är välbokade!

Vi är inne i september och nu sparkar vi äntligen igång höstens mässor. Vi har en spännande höst framför oss med bl. a. en premiär och en nypremiär. Extra roligt och gemensamt för samtliga mässor är att alla i stort sett är fullbokade med utställare. Vi har aldrig tidigare varit med om att så tidigt ha fullbokat.

Först ut den 22-23 september är det nypremiär för Vin i Västerås som flyttar tillbaka till Västerås Kongress där allt startade 2012. Nu i helt nyrenoverade lokaler tillsammans med 60 utställare som har längtat efter att komma tillbaka.

Två veckor efter Västerås är det den 6-7 oktober premiär för Stockholms nya mässa med fokus på öl- och spritdrycker på Stockholm Waterfront, mitt i centrala Stockholm. Öl & Spritmässan Stockholm som det heter har snabbt seglat upp som en populär mässa att ställa ut på då alla 80 utställarplatser är bokade.

Direkt efter Stockholm är det återigen dags för Östergötlands stora vinmässa Vin i Linköping den 13-14 oktober på Konsert & Kongress och det är faktiskt tionde gången som mässan arrangeras. Även här är det fullbokat med massor av spännande dryckesföretag och även delikatesser.

Mässorna löser av varandra och veckan efter Linköping är det åter dags för Göteborgs stora bubbelmässa Sparkling Göteborg 20-21 oktober på Clarion Post. Här samlas det bästa inom champagne och mousserande viner.

Höstens sista mässa landar i södra Sverige med Sparkling & Wine Malmö den 17-18 november på Slagthuset. Det är andra året för mässan och efter förra årets succé så ser många fram emot två hektiska och roliga dagar.

Vi står nu redo att tillsammans med våra samarbetspartners få leverera den bästa mässhösten någonsin.

Jag hoppas att vi ses.
 
/Stanley Wong, VD Svenska Dryckesmässor