Lyckad premiär i Malmö!

Det var för ett år sen som vi bestämde oss för att etablera oss i Malmö, Sveriges tredje största stad men framörallt en gastronomisk stad som med sitt geografiska läge inspirerats till en härlig och lite kontinental mat- och dryckeskultur.

Efter ett par succéer med vårt Sparklingkoncept var det det som till en början lockade men efter dialog med några av våra utställare förstod vi att man ville visa ännu mer av sin portfölj och då föddes det helt nya konceptet Sparkling & Wine. Att vi valde Slagthuset berodde dels på deras fantastiskt vackra lokaler men också för det proffisiga intryck vi fick av deras organisation. Dessutom fanns möjligheten att i framtiden växa (vilket jag redan nu kan avslöja att vi kommer att göra till nästa år).

I helgen var det äntligen premiär och den hade inte kunnat få en bättre start. Alla utställarplatser var bokade, lördagen var i princip slutsåld och mässan gästades av tusentals intresserade och nyfikna besökare. Tillsammans med kollegorna på Slagthuset, våra utställare har vi levererat en upplevelse som kommer bli årligt återkommande många år framöver, vi har kommit till Malmö för att stanna.

Smakliga hälsningar,
Stanley Wong, grundare av Svenska Dryckesmässor