Nu har vi släppt biljetterna till vårens mässor

Hösten är i full gång på Svenska Dryckesmässor, i helgen genomfördes Vin i Västerås, just nu laddar vi upp för kommande höstmässor och har i veckan släppt biljetter till vårens alla mässor. Vi hoppas att vi ses igen, antingen på en mässa du redan besökt eller kanske en ny favorit?

Höstens mässor

Näst på tur är Östergötlands stora vinmässa, en riktig storfavorit bland alla som vill uppleva och lära sig mer om vin.

Vi fortsätter hösten med populära bubbelmässan Sparkling Göteborg. Dom flesta entrétider är redan slutsålda men än finns biljetter kvar till fredagen, hörde vi lyxfredag? 🥂

Hösten avslutas med vår nyhet Sparkling & Wine Malmö. En perfekt blandning av det bästa av mousserande och stilla viner tillsammans med utvalda spritdrycker och delikatesser.

Vårens mässor

Året inleds enligt tradition med Karlstad Vin & Deli. Vet du att det var vår första mässa och som varit en given tradition för många vinälskare sedan 2011.

Sedan fortsätter våren med nylanserade Sparkling & Wine Stockholm, bubbelmässan utökas 2023 även med stilla viner för att skapa en komplett upplevelse av vinets härliga värld. Därefter går resan vidare till vår största vinmässa Göteborg Vin & Deli. Vi gör ett stopp i Uppsala med Uppsala Vin & Deli innan vi är tillbaka i Göteborg igen med giganten En Öl & Whiskymässa.

Köp biljett till Vin i Linköping 14 – 15 oktober 2022

Köp biljett till Sparkling Göteborg 21 – 22 oktober 2022

Köp biljett till Sparkling & Wine Malmö 18 – 19 november 2022

Köp biljett till Karlstad Vin & Deli 17 – 18 februari 2023

Köp biljett till Sparkling Stockholm 10 – 11 mars 2023

Köp biljett till Göteborg Vin & Deli 17 – 18 mars 2023

Köp biljett till Uppsala Vin & Deli 24 – 25 mars 2023

Köp biljett till En Öl & Whiskymässa 14 – 15 april 2023