Nytt spännande år med dryck i fokus!

Först vill jag tacka alla er 53 000 personer som besökte våra dryckesmässor i Sverige under 2018. Det är ett nytt besöksrekord för oss för vi har aldrig under våra 10 år som vi arrangör av dryckesmässor haft så många besökare.

Jag vill också passa på och tacka alla våra utställare och partners för ett mycket gott samarbete under 2018, det är tack vare er som vi kan skapa attraktiva och populära dryckesarrangemang runtomkring i Sverige.

2018 var ännu ett starkt dryckesår i Sverige och vi upplever att branschen utvecklas och många strävar efter att leverera bättre produkter, genom att sprida kunskap och skapa mer kvalitetsmässiga produkter.
Vi har också fått förmånen att få sällskap av nya dryckesföretag bl. a. nystartade bryggerier, brännerier och importörer som aldrig tidigare har ställt ut hos oss och ibland blir deltagandet hos oss deras utställarpremiär. Det är alltid lika kul att få följa och vara en del av utställarnas utveckling.

Vi ser verkligen fram emot 2019 och vi vet att dryckesmässor fortfarande kommer att vara en naturlig mötesplats mellan besökare och dryckesutställare. Även om marknadsföringsmönstret har ändrats senaste åren så kan inte sociala- och digitala medier ersätta det personliga mötet och upplevelsen att prova dryck, därför förblir mässor en viktig kanal att synas på.

Vi vill fortsättningsvis vara den ledande arrangören som driver utvecklingen av branschen framåt och som skapar mötesplatser för nyfikna livsnjutare.

Jag hoppas att vi syns på mässgolvet under 2019.
Stanley Wong, VD Svenska Dryckesmässor