Populär mässa etablerar sig i Malmö

Idén bakom Sparkling & Wine är en kombination av fler uppskattade koncept som Svenska Dryckesmässor arrangerat. Målet är att skapa en exklusiv upplevelse, där besökare möter utställare för att få inspiration och kunskap till bättre dryckesupplevelser.

– Det finns inget som berört så mycket som konceptet Sparkling. I Göteborg sålde biljetterna slut på 7 minuter så det är tydligt att det finns ett stort intresse för bubbel. Det känns kul att få addera ytterligare värden i form av stilla viner men även sprit då vi ser en stor drinktrend tack vare många hantverksproducenter. Vi hoppas med det här kunna skapa en riktigt härlig och lärorik helg för alla dryckesintresserade i Malmö. Säger Stanley Wong, VD på Svensk Dryckesmässor.

Besökarna kommer att träffa såväl importörer av internationella produkter men även svenska producenter och förutom vin och sprit kommer besökarna även få ta del av delikatesser för att göra smakupplevelsen komplett.

– Vi har länge sneglat på Malmö och nu kände vi att det äntligen var dags. Malmö är en stad med internationell prägel och ett stort utbud av spännande restauranger och dryckesproducenter. Slagthuset känns också som en perfekt arena för den här typen av upplevelse, säger Stanley.

– Vi på Slagthuset är väldigt glada över att Sparkling & Wine arrangeras hos oss. För oss går detta event hand i hand med vår ambition att skapa ännu fler publika arrangemang i huset och att göra Slagthuset till en självklar mötesplats i Malmö fortsätter Emma Bjuvenhed, Head of Sales & Event på Slagthuset

Mer information:
Svenska Dryckesmässor är Sveriges största arrangör av dryckesmässor och lockar varje år drygt 70 000 besökare till sina tio årligt återkommande dryckesmässor runt omkring i Sverige. Sedan 2011 har Svenska Dryckesmässor arrangerat mässor där man vill skapa en lärorik upplevelse för bättre dryckesupplevelser.

Biljetterna till Sparkling & Wine Malmö släpps i april.

För frågor kontakta:
Stanley Wong, VD, Svenska Dryckesmässor
tfn. 070-812 34 36
stanley@svenskadryckesmassor.se

Emma Bjuvenhed, Head of Sales & Event, Slagthuset
emma@slagthuset.se

Fakta:
Datum: 18-19 november 2022
Plats: Slagthuset, Malmö
Adress: Carlsgatan 12 e, 211 20 MALMÖ
Arrangör: Svenska Dryckesmässor och Slagthuset
Hemsida: http://sparklingandwine.se/