Sparkling Stockholm blir – Sparkling & Wine Stockholm

Den 29 september släpps biljetterna till den efterlängtade mässan Sparkling Stockholm på Stockholm Waterfront & Congress Centre. Nytt för mässan är att man till 2023 utökar konceptet med stilla viner och presenterar därmed Sparkling & Wine Stockholm.

Sparkling Stockholm hade premiär 2020 och blev från start ett uppskattat arrangemang som i våras genomfördes för andra gången efter ett års pandemipaus. Även i våras bekräftades succén och det stora intresset för bubbel men till genomförandet 2023 utökas konceptet med stilla viner.

– Vi märker av intresset att utöka både hos besökare och utställare, besökarna vill fördjupa sina vinkunskaper ytterligare, hitta fler vinstilar att förälska sig i och utställarna saknar en vinmässa i Stockholm där dom kan visa både sina stilla och mousserande viner. Vi lyssnar såklart och självklart ska Stockholm ha en riktigt bra vinmässa, säger Hanna Wreeth mässansvarig på Svenska Dryckesmässor som arrangerar mässan.

10 – 11 mars är det nypremiär för Sparkling & Wine Stockholm som precis som tidigare arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre. Utställarna är både bekanta ansikten och nya aktörer och besökarna kan se fram emot en helg med världens mousserande och stilla viner tillsammans med väl utvalda delikatesser.

– Ett populärt evenemang som är väl värt att utveckla och vi ser fram emot att få genomföra denna version 2.0 tillsammans med gänget på Svenska Dryckesmässor säger Kenth Larsson, Director of M&E Sales på Stockholm Waterfront Congress Centre.

FAKTA

Biljettsläpp 29 september
Genomförande 10-11 mars 2023
Åldersgräns 20 år