Tack för en fantastisk säsong!

Nu lägger vi en helt galen och fantastisk säsong bakom oss. Vi smygstartade i höstas men i  början av 2022 började vi försiktigt undra om vi över huvud taget skulle kunna genomföra mässor under våren för att sedan i en rasande fart riva av fem mässor på tre månader. Från noll till 100%. Stort tack till er för att ni varit med!

Vi behöver inte gå igenom igen hur vi led under pandemin, fick säga upp kollegor, skära ner, hitta nya grejer och totalt tänka om. Men, vi kommer alltid att bära med oss upplevelsen som något stärkande för så här i efterhand kan vi konstatera att vi har lärt oss en hel del längs vägen. Vi är idag tacksamma över erfarenheten vi fick, men mest av allt är vi tacksamma för att vi idag är tillbaka, starkare än någonsin och det tillsammans med er, våra fantastiska utställare och kollegor. Vindarna blåser åt vårt håll, äntligen.

Vi ser nu fram emot lite ledighet och hoppas att även ni får njuta av sommaren. Vila upp er ordentligt för i höst kör vi ett späckat schema igen och vi hoppas att så många av er som möjligt kan haka på höstens mässor:

Vin i Västerås 23-24 september
Vin i Linköping 14-15 oktober
Sparkling Göteborg 21-22 oktober
Sparkling & Wine Malmö 18-19 november (NYHET)
Till hösten kommer vi även att kunna berätta lite spännande nyheter…

Återigen, tack för att ni tror på oss och våra mässor.

Fin midsommar till er från oss
Stanley, Minny, Hanna och Michelle

PS: Stanley, Minny och Hanna har semester v27-31 och Michelle v26-30. Är man i stort behov av att boka en monter eller tre kan man alltid skicka ett mejl, även under semestern.