Tack för i år

Nu när 2022 håller på att lida mot sitt slut vill vi passa på att tacka alla våra utställare och besökare för ett fantastiskt år, för det har det verkligen varit.

För ett år sedan var det totalstopp för evenemang, en situation som fortsatte in i 2022 och vi såg ovisst på kommande mässor, Karlstad Vin & Deli som skulle genomföras i februari hade vi flyttat till maj och det fanns plan B för alla vårens mässor. Tredje februari kom dock det för oss glädjande beskedet att alla restriktioner skulle släppas från nionde februari. Det var för sent flytta tillbaka Karlstad Vin & Deli men alla dom andra mässorna kunde genomföras som planerat. Det blev en rejäl rivstart, tiotusentals biljetter skulle säljas, alla utställare skulle få göra verklighet av sina bara planerade deltaganden och mässor skulle genomföras. I våras rev vi av fyra mässor under fem veckor för att sedan ta lite paus innan vi avslutade i maj med Karlstad Vin & Deli.

Mina kollegor fortsatte att göra ett strålande jobb innan sommaren och gjorde klart mycket inför hösten men även vårens mässor, när vi tog semester var närmare 60% av alla platser bokade till vårt största projekt  –  En Öl & Whiskymässa i Göteborg.

Efter sommarsemestern drog vi igång direkt med en rekrytering, i den här takten behövde vi förstärkning och vi hittade Viktor – varmt välkommen till teamet. Höstsäsongen inleddes som alltid med Vin i Västerås som i år gjorde ett gästspel på Plaza. Från och med 2023 får mässan äntligen flytta hem till Munkgatan igen men tro inte att det är sig helt likt. Det pågår omfattande renoveringar och när vi kliver in i september är det i riktigt fräscha lokaler.

Hösten fortsatte med Vin i Linköping och Sparkling Göteborg innan vi avslutade med premiären av Sparkling & Wine Malmö. Evenemanget togs väl emot av skåningarna och var uppskattat hos så väl besökare som utställare. Datum och ideér till 2023 års upplaga är redan igång och vi kan redan nu lova en större mässa då vi kommer ta plats i ännu fler lokaler.

Höstens stora karamell var kanske ändå lanseringen av vårt nya projekt som genomförs nästa år. Det har varit svårt att hålla det hemligt och längtan har varit stor att få berätta att vi återupplivar den uppskattade mässan Destillat Stockholm, twistar till och adderar innehåll. Resultat blir Öl & Spritmässan Stockholm på Waterfront Congress Centre mitt i centrala Stockholm.

Vi bestämde oss också för att släppa alla biljetter till hela 2023 innan jul och det blev vårt största biljettsläpp någonsin. Kan tyckas vara konstigt med så pass lång tid kvar. ”Det är ju inte världsstjärna som kommer” som någon uttryckte sig. Något vi inte håller med om. Våra utställare kommer ju! Våra världsstjärnor. Vi ångrar inte att vi släppte biljetterna tidigt för wow! Våren ser fantastisk ut och hösten har fått sig en rejäl rivstart. En som sticker ut är den mässan som fått ta längst paus pga pandemin,  Göteborg Vin & Deli. Det ser ut att bli ett riktigt rekordår, vi har aldrig sålt så här många biljetter motsvarande period.

Nu ser vi fram emot lite julledighet men vi längtar redan till 2023. Först ut 2023 är Karlstad Vin & Deli tätt följt av ett fullspäckat mars med Sparkling & Wine Stockholm, Göteborg Vin & Deli samt Uppsala Vin & Deli  innan vi avslutar april med giganten En Öl & Whiskymässa.

Återigen, tack för att ni besökt eller ställt ut på våra mässor och hoppas att vi ses igen på våra mässor 2023.

Karlstad Vin & Deli 17-18 februari
Sparkling & Wine Stockholm 10-11 mars
Göteborg Vin & Deli 17-18 mars
Uppsala Vin & Deli 24-25 mars
En Öl & Whiskymässa 14-15 april
Vin i Västerås 22-23 september
Öl & Spritmässan Stockholm 6-7 oktober
Vin i Linköping 13-14 oktober
Sparkling Göteborg 20-21 oktober
Sparkling & Wine Malmö 17-18 november

God jul och gott nytt år
/Stanley med kollegor