Välkommen Michelle

Michelle är uppvuxen i Arboga, en liten stad mellan Örebro och Västerås där hon som 15 åring fick sitt första jobb inom restaurang. Där las grunden för ett mat- och dryckesintresse som har kommit att växa genom hela hennes vuxna liv. När hennes föräldrar sen startade ett importföretag för 13 år sedan så var det självklart att hon skulle följa med på mässorna där dom ställde ut.

– Faktum är att jag agerat utställare på sex olika mässor och fascinerats över konceptet, vilket såklart gjorde mig nyfiken på vad som händer bakom kulisserna för att lyckas med detta. Därför känns det extra roligt att nu få vara en del av teamet.

Andra stora intressen utöver mat och dryck är att spendera tid med familjen. Allt från att ta med sönerna på vandring i naturen, spela fotboll på baksidan eller åka pulka i snön. Det är en aktiv familj som sällan har en lugn stund men när det väl sker så har Michelle inget emot att krypa upp i soffan med ett glas av något gott och njuta av lugnet.

Så vad hittar vi då i glaset om Michelle får bestämma?

– Haha, hur ska jag kunna välja? Allt beror på vilken stämning som infinner sig. En god öl med karaktär, ett glas prosecco eller ett gott rödvin. Jag dricker helst ett glas prosecco eller champagne tillsammans med riktigt goda chips – det går hem alla dagar i veckan.  Under höstrusket och vintern öppnas däremot en god flaska rött eller så slinker en rom ner i glaset.

Michelle är alltså en driven och positiv tjej som säkert fler av er känner igen. Vi ser fram emot att lära känna henne mer och få ta del av hennes kompetens in i bolaget och undrar såklart även vad hon ser mest fram emot.

– Jag ser fram emot att få bli en del av detta framgångskoncept och få lära mig hemligheten där bakom. Jag har under alla mina år som utställare alltid haft en positiv känsla för teamet på Svenska Dryckesmässor och är glad över att jag nu får kalla dom mina kollegor. Det är ett otroligt kompetent gäng och jag ser fram emot att få suga åt mig av deras erfarenheter för att i framtiden kunna driva mina egna mässor i mål. Samtidigt ser jag fram emot att lära känna alla utställare, besökare och alla andra som är så viktiga för att detta ska bli så lyckat!

Att 2021 precis som 2020 blev ett udda år vet vi ju men vi på Svenska Dryckesmässor ser positivt framåt och ett 2022 där vi får träffa er alla igen, tankar som delas med Michelle.

– Mina förväntningar för 2022 är att få börja gå på mässor igen. Jag ser fram emot att få lära känna alla utställare, omge mig av besökare och skapa fantastiska evenemang. Jag hoppas att 2022 erbjuder nya kontaktytor och att få lära mig nya saker tillsammans med Svenska Dryckesmässor och alla runt omkring.