Vi förstärker teamet med nya stjärnor – Hanna är tillbaka

De senaste två veckorna har varit både roliga och intensiva då det den 29 september blev klart att vi äntligen kommer att få arrangera dryckesmässor igen. Det märks att det inte bara är vi som längtat utan även utställarna är taggade och bokar in sig för kommande mässor. Vi har också hunnit med ett antal biljettsläpp och biljetterna säljer på som aldrig förr.

Under pandemin har vi bara varit två personer men nu när vi ska leverera 8 stycken (minst) mässor under de kommande tolv månaderna kände vi att det här klarar vi inte av själva. Därför kan vi med glädje berätta att Hanna är tillbaka i teamet hos Svenska Dryckesmässor igen. Hanna som varit vår mässdrottning tar tillbaka ansvaret mässorna i Karlstad, Linköping, Västerås, Uppsala och Stockholm. Vi är som sagt superglada men några andra vi tror kommer att jubla högt är våra utställare.

Vi ser fram emot kommande år och tror att vår bransch som erbjuder dom personliga mötena kommer att bli ännu viktigare. Vi har idag nio koncept som vi ser fram emot att arrangera igen men vi ser också fram emot att etablera nya mässor, koncept i städer där vi träffats förr men också städer som vi tror saknar en dryckesupplevelse utöver det vanliga. Vi har varit i vila i 18 månader men är nu alltså mer redo än någonsin att lägga i en högre växel än vi var innan pandemin. Den resan kommer vi dock inte kunna göra själva utan vi kommer snart behöva stärka teamet ytterligare med framtida stjärnor inom bland annat projektledning.

Så vad händer härnäst? I morgon släpper vi biljetterna till Sparkling Stockholm, på tisdag släpper vi en glädjande nyhet, till helgen arrangerar vi Vin i Linköping för att sedan ladda om inför Vin i Västerås sista helgen i oktober. Och så rullar det på, full fart framåt.

Vi är laddade för en härlig höst.

/Stanley Wong, VD Svenska Dryckesmässor