Vi lanserar: Öl & Sprit Linköping

Nu är det snart dags för ett efterlängtat sommarlov för oss på Svenska Dryckesmässor. Det har varit ett spännande och roligt mässår med både gamla favoritmässor och lyckade premiärer. Totalt har det blivit 12 mässor sedan augusti och vi trodde länge att det skulle bli 13 mässor kommande mässår (2024-2025) med premiären av Cocktails & Craft Malmö 27-28 september. Vi är dock ett gäng med örat mot rälsen och när vi förstod att det fanns en avsaknad av en öl- och spritmässa i Östergötland ja då började vi skissa direkt och idag har vi glädjen att presentera Öl & Sprit Linköping.

Vi arrangerar sedan tidigare Vin i Linköping med våra proffsiga kollegor på Visit Linköping och vi vet att det är ett område med stort intresse för såväl öl, destillat och drinkar så det här känns verkligen både rätt och riktigt kul.

Vi hoppas att ni är många som är med på premiären, bokar ni innan 13 oktober erbjuds ni 15% rabatt. Kontakta Hanna Wreeth, hanna@svenskadryckesmassor.se för mer information och bokning.

Det är dock långt kvar till april och vi hoppas att vi ses många gånger innan dess och att ni bokat er plats på framförallt höstens mässor där det börjar bli rejält bokat. Se alla våra mässor här.