Karlstads stora vinmässa och delikatessmässa

Karlstad Vin & Deli är Karlstads stora vinmässa och delikatessmässa. Här bjuder fler än 80 utställare in dig till att smaka på vad Värmland och världen har att erbjuda inom vin och delikatesser. Du får chansen att provsmaka på drycker du varit nyfiken på och möta personerna bakom drycken som kan berätta om ursprung, historia och tillverkning. Med detta har vi valt ut passande delikatesser såsom ostar, oliver, choklad, chark, praliner och mycket mer. 

 

Coronaviruset har fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. Vår förhoppning var länge att kunna arrangera Karlstad Vin & Deli 2021 som planerat, men utifrån rådande omständigheter Folkhälsomyndighetens riktlinjer ser vi inte att det är möjligt att genomföra mässan.

Ett tungt beslut att fatta – men hälsa går före allt annat.

Nu laddar vi om inför Karlstad Vin & Deli 17-19 februari 2022.

Öppettider Karlstad Vin & Deli:

Vi säljer biljetterna till Karlstads stora vinmässa med olika entrétider. Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.

Priser:

Entré: 290 kr inkl. vinprovarglas, garderob och serviceavgift.
Dryckeskuponger: 100 kr, 200 kr eller 300 kr

Perfekt present & upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få besöka Karlstads stora vinmässa med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt.