Välkommen till Örebros nya vinmässa

På Örebro Vin & Deli får du som besökare möjligheten att utforska en mångfald av viner och delikatesser från både stora och små producenter samt importörer. Inspireras av världens viner, smakrika delikatesser, spännande nyheter och gamla klassiker. Med intressanta provningar och möjligheten att träffa människorna bakom produkterna blir det en plats för både kunskap och njutning.

ENTRÉTIDER

Observera att biljetter säljs med olika entrétider. Det innebär att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna tills vi stänger.

PROVSMAKA VINER

För att provsmaka alkohol på mässan betalar du med dryckeskuponger som säljs i häften. Förköp ditt dryckeshäfte online i biljettshopen eller på plats. Mer information finner du under FAQ.

sHUTTLE TRAFIK MED BMW / M Bilar Group Örebro

Vi kan glatt presentera ett spännande samarbete tillsammans med BMW / M Bilar Group Örebro som kommer att göra ditt besök ännu mer bekvämt.

Vi kommer nämligen kunna erbjuda en exklusiv shuttle trafik med toppmoderna elbilar från BMW. Du får alltså chansen till en gratis hemresa i dessa eleganta och miljövänliga fordon så som nya BMW iX2 , BMW i5, BMW iX och lyxbilen BMW i7. Tiderna för shuttle trafiken är på fredag mellan 17.00 och 20.30 samt lördag mellan 16.00 och 19.30. Du behöver bara anmäla ditt intresse på plats vid mässan.

Observera att detta erbjudande gäller inom en 15 km radie från mässan och i mån av plats.

Funderar du på hur ett besök på Örebro Vin & Deli ser ut? Spana in vår guide!
26 – 27 april 2024

Fredag 26 april 14.00 – 20.00
Lördag 27 april 12.00 – 19.00


Fredag: 245 kr
Lördag: 245 kr / 295 kr
I priset ingår serviceavgift, garderob och provningsglas


Köpa biljett på plats (i mån av plats):
Fredag: 270 kr
Lördag: 320 kr


Conventum Arena
Fabriksgatan 26-28, 702 23 Örebro


Åldersgräns: 20 år
Inga barn tillåtna, gäller även spädbarn