Stockholms mest centrala vinmässa

Sparkling & Wine Stockholm är Stockholms populära och mest centrala vinmässa som förvandlar Stockholm Waterfront till ett smultronställe för alla vinälskare. Här samlar vi det bästa av världens stilla och mousserande viner tillsammans med passande delikatesser.

Mässan arrangeras på Stockholms mest centrala anläggning – Stockholm Waterfront, bara en trappa upp från Stockholm Centralstation.

På mässan träffar ni ett sextiotal utställare och får utforska världens viner, smakrika delikatesser och gå på intressanta provningar som leds av kunniga huvudmän och experter.

Entrétider

Observera att lördagens biljetter säljs med olika entrétider. Det innebär att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna tills vi stänger. Denna biljett innebär att du har entré till mässgolvet och alla utställare där du kan provsmaka drycker i montrarna.

Provsmaka viner

För att provsmaka alkohol på mässan betalar du med dryckeskuponger som säljs i häften. Förköp ditt dryckeshäfte online i biljettshopen eller på plats. Mer information finner du under FAQ.

7 – 8 mars 2025

Fredag 7 mars  14:00-20:00
Lördag 8 mars 11:00-19:00

Lördagsbiljetterna säljs med olika entrétider. Det betyder att du måste komma under den angivna tiden men är sen välkommen att stanna så länge som du vill under mässans öppettider. Väljer du Flexbiljetten får du komma vilken tid du vill.


Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm


Åldersgräns: 20 år
Inga barn tillåtna, gäller även spädbarn