Stockholms mest centrala vinmässa

Sparkling & Wine Stockholm är Stockholms populära och mest centrala vinmässa som 8 – 9 mars förvandlar Stockholm Waterfront till ett smultronställe för alla vinälskare. Här samlar vi det bästa av världens stilla och mousserande viner tillsammans med passande delikatesser.

Mässan arrangeras på Stockholms mest centrala anläggning – Stockholm Waterfront, bara en trappa upp från Stockholm Centralstation.

På mässan träffar ni ett sextiotal utställare och får utforska världens viner, smakrika delikatesser och gå på intressanta provningar som leds av kunniga huvudmän och experter.

Entrétider

Observera att lördagens biljetter säljs med olika entrétider. Det innebär att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna tills vi stänger. Denna biljett innebär att har entré till mässgolvet och alla utställare där du kan provsmaka drycker i montrarna.

Provsmaka viner

För att provsmaka alkohol på mässan betalar du med dryckeskuponger som säljs i häften. Förköp ditt dryckeshäfte online i biljettshopen eller på plats. Mer information finner du under FAQ.

VÄSKFÖRBUD?

Utifrån det rådande läget i samhället har Polismyndigheten fattat beslut om ett totalt väskförbud på större evenemang i Sverige. Mässor omfattas dock inte av detta beslut.
Vi uppmanar ändå dig som besökare att inte ta med annat än handväskan till mässan. Både ytterkläder och större väskor ber vi er hänga in i garderoben under ditt mässbesök. Garderoben är bemannad och gratis.

8 – 9 mars 2024

Fredag 8 mars  14:00-20:00
Lördag 9 mars 11:00-19:00


Fredag: 225 kr
Lördag: 275 kr
Flexbiljett lördag: 375 kr

Lördagsbiljetterna säljs med olika entrétider. Det betyder att du måste komma under den angivna tiden men är sen välkommen att stanna så länge som du vill under mässans öppettider. Väljer du Flexbiljetten får du komma vilken tid du vill.


Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm


Åldersgräns: 20 år
Inga barn tillåtna, gäller även spädbarn

 

HOTELLERBJUDANDE

Lämna jackan på rummet och kom ner och mingla med oss på mässan. Avsluta kvällen med att krypa ner och sova gott i prassliga hotellakan och vakna upp till Stockholms fantastiska vy och en frukostbuffé du sent kommer att glömma.

Sätt extra guldkant på ditt besök på Sparkling & Wine Stockholm genom att bo på Radisson Blu Waterfront Hotel endast en hisstur upp från mässan, här får du tillbringa natten i hotellets nyrenoverade rum och dagen efter njuta av en lång lyxig frukost.

En natt i enkelrum 1895kr inklusive frukost
En natt i dubbelrum 2095 kr inklusive frukost

Erbjudandet gäller bokningar mellan 8-10 mars 2024 på ett begränsat antal rum

Boka via länken nedan

Sparkling & Wine Bookinglink