Uppsalas populära vinmässa

Upplev världens smaker på Uppsala Vin & Deli. Här möter du utställare från stora som små vinhus, importörer och producenter av såväl drycker som delikatesser. Välkommen att inspireras hos fler än fyrtio utställare, med världens viner, smakrika delikatesser som ostar, charkuterier och annat som hör en vinupplevelse till.

Inspiration och provningar

Du som besökare på Uppsalas vinmässa får chansen att utforska spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor. Upptäck viner från stora välkända och nya mindre varumärken, ta del av historien och träffa människorna bakom dryckerna. Upplev magiska viner och delikatesser hos våra kunniga utställare och på mässans lärorika vinprovningar.

Entrétider

Observera att lördagens biljetter säljs med olika entrétider. Det innebär att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna tills vi stänger.

Provsmaka viner

För att provsmaka alkohol på mässan betalar du med dryckeskuponger som säljs i häften. Förköp ditt dryckeshäfte online i biljettshopen eller på plats. Mer information finner du under FAQ.

VÄSKFÖRBUd

Tänk på att väskförbudet gäller för Vin & Deli 2024. Väskor större än 20×30 cm får inte tas med in i salarna. Lämna gärna väskor och ryggsäckar hemma. Läs mer här.

5 – 6 april 2024

Fredag 5 april 14.00 – 20.00
Lördag 6 april 12.00 – 19.00


Fredag 240 kr
Lördag 270 kr

Lördagsbiljetterna med olika entrétider. Det betyder att du måste komma under den angivna tiden men är sen välkommen att stanna så länge som du vill under mässans öppettider.


Uppsala Konsert & Kongress
Vaksala torg 1, 753 31 Uppsala


Åldersgräns: 20 år
Inga barn tillåtna, gäller även spädbarn