Öl & Spritmässan Stockholm är en ny dryckesupplevelse för alla som vill lära sig mer, upptäcka det senaste och inspireras av världens öl- och spritdrycker. Oavsett om du är en inbiten öl-/ spritnörd eller nyfiken novis är Öl & Spritmässan upplevelsen för dig.

Här bildar flera stora dryckestrender en perfekt helhet. Här finns plats för den explosionsartade gintrenden, hantverkssprit, högt ansedda destillerier, svenska bryggerier och importörer. Här får du som besökare prova dryck från välkända varumärken, lära dig mer malt och destillat, inspireras till nya smakupplevelser och träffa människorna bakom drycken.

Öl & Spritmässan arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre, mitt i centrala Stockholm. Ett smultronställe för dig som vill lära dig mer om och upptäcka det bästa av öl- och spritdrycker, bara en trappa upp från Stockholm centralstation.

Svenska Dryckesmässor som arrangerar Öl & Spritmässan Stockholm ligger också bakom En Öl &Whiskymässa i Göteborg, en av Sveriges största dryckesmässor med 25 000 besökare under två dagar.

Missa inte premiären av Öl & Spritmässan 6 – 7 oktober 2023 på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Stockholm – European Capital of Gastronomy 2023

Öl & Spritmässan tar plats som aktör under Stockholm – European Capital of Gastronomy 2023.

Tillsammans ska vi under året sätta Stockholm på kartan som en attraktiv gastronomisk destination och visa hur vi arbetar kreativt, medvetet och inkluderande kring måltiden.

Läs mer på www.capitalofgastronomy.se