Öl & Spritmässan Stockholm är en ny dryckesupplevelse för alla som vill lära sig mer, upptäcka det senaste och inspireras av världens öl- och spritdrycker. Oavsett om du är en inbiten öl-/ spritnörd eller nyfiken novis är Öl & Spritmässan upplevelsen för dig.

Här bildar flera stora dryckestrender en perfekt helhet. Här finns plats för den explosionsartade gintrenden, hantverkssprit, högt ansedda destillerier, svenska bryggerier och importörer. Här får du som besökare prova dryck från välkända varumärken, lära dig mer malt och destillat, inspireras till nya smakupplevelser och träffa människorna bakom drycken.

Missa inte premiären av Öl & Spritmässan 6 – 7 oktober 2023 på Stockholm Waterfront Congress Centre. Biljetter släpps inom kort!

Öl & Spritmässan arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre, mitt i centrala Stockholm. Ett smultronställe för dig som vill lära dig mer om och upptäcka det bästa av öl- och spritdrycker, bara en trappa upp från Stockholm centralstation.

Kontakt

Har du frågor om Öl & Spritmässan Stockholm eller är nyfiken på att medverka som utställare, välkommen att kontakta oss.

Stanley Wong
stanley@svenskadryckesmassor.se
070-812 34 36