MALMÖS BUBBEL- & VINMÄSSA

Äntligen är det premiär för Sparkling & Wine Malmö. En perfekt blandning av det bästa av mousserande och stilla viner tillsammans med utvalda spritdrycker och delikatesser.

Sparkling & Wine Malmö är en upplevelse för vinälskare och vi räknar med cirka 50-60 dryckes- och delikatessutställare när vi öppnar portarna i november.
Intresset för mat och dryck fortsätter att öka och utvecklingen drivs på av en allt större skara entusiaster som vill prova mer, upptäcka mer och lära sig mer. Malmö är såklart inget undantag.

Välkomna till en sprakande helg på Slagthuset!

Biljetter

Fredag 270 kr inkl. serviceavift, garderob och provningsglas
Lördag 300 kr inkl. serviceavgift, garderob och provningsglas

Lördagsbiljetterna säljs med olika entrétider. Det betyder att man ska komma under angiven tid och sedan får man stanna så länge man vill. Entrétiderna är kl. 11-12, 12-14, 14-16, 16-18.

På mässan betalar du med dryckeskuponger som säljs i häften med olika valörer . Tips! För att undvika långa köer rekommenderar vi att du förköper dina dryckeskuponger i samband med köp av din entrébiljett.

 

Datum

Fredag 18 november 13.00-20.00
Lördag 19 november 11.00-19.00

Plats

Mässan äger rum på Slagthuset i Malmö, ett stenkast från Malmö Centralstation.
Jörgen Kocksgatan 7, 211 20 Malmö

Hotell

Med koden ”SPARKWINE” får du 12 % rabatt när du bokar ditt boende på Comfort Hotel Malmö.

Åldersgräns

20 år. Gäller även barn och spädbarn, då det serveras alkohol på mässan är det inte en lämplig miljö för barn och ungdomar.

KONTAKTPERSONER

Har du frågor kring ditt besök på Sparkling & Wine Malmö eller är nyfiken på att medverka som utställare, välkommen att kontakta:

Michelle di Zazzo Hellman, Mässansvarig
michelle@svenskadryckesmassor.se

Är du nyfiken på Slagthuset eller behöver praktisk information kring lokalerna är du välkommen att istället ta kontakt med:

Emma Bjuvenhed, Head of Sales & Event
emma@slagthuset.se