MALMÖS BUBBEL- & VINMÄSSA

Sparkling & Wine Malmö är en perfekt blandning av det bästa av mousserande och stilla viner tillsammans med utvalda spritdrycker och delikatesser.

Intresset för mat och dryck fortsätter att öka och utvecklingen drivs på av en allt större skara entusiaster som vill prova mer, upptäcka mer och lära sig mer. Malmö är såklart inget undantag.

Välkomna till en sprakande helg på Slagthuset!

Biljetter

Fredag 17 november 270 kronor inkl. serviceavgift
Lördag 18 september 300 kronor inkl. serviceavgift

Lördagsbiljetterna säljs med olika entrétider. Det betyder att man ska komma under angiven tid och sedan stanna så länge mässan är öppen. Entrétiderna är: 11-12, 12-14, 14-16 och 16-18.

På mässan betalar du med dryckeskuponger som säljs i häften med olika valörer . Tips! För att undvika långa köer rekommenderar vi att du förköper dina dryckeskuponger i samband med köp av din entrébiljett.

Datum

Fredag 17 november 14.00-20.00
Lördag 18 november 11.00-19.00

Plats

Mässan äger rum på Slagthuset i Malmö, ett stenkast från Malmö Centralstation.
Jörgen Kocksgatan 7, 211 20 Malmö

Åldersgräns

20 år. Gäller även barn och spädbarn, då det serveras alkohol på mässan är det inte en lämplig miljö för barn och ungdomar.

KONTAKTPERSONER

Har du frågor kring ditt besök på Sparkling & Wine Malmö eller är nyfiken på att medverka som utställare, välkommen att kontakta:

Michelle di Zazzo Hellman, Mässansvarig
michelle@svenskadryckesmassor.se

Är du nyfiken på Slagthuset eller behöver praktisk information kring lokalerna är du välkommen att istället ta kontakt med:

Emma Bjuvenhed, Head of Sales & Event
emma@slagthuset.se