Stockholms stora bubbelevent!

I Sverige älskar vi bubbel och intresset för drycken är större än någonsin. Mousserande vin passar till alla former av tillfällen, vardag som fest. Vi vill samla de kunnigaste inom champagne, cava, crémant och andra mousserande viner under två dagar där du som besökare får möjligheten att dofta, smaka, njuta och självfallet lära dig mer om mousserande vin.

En sprakande helg med champagne, cava, crémant, franciacorta och andra mousserande viner tillsammans med utvalda delikatesser. Här får du som bubbelälskare chansen att lära sig mer om och smaka på gamla och nya favoriter inom bubbelvärlden.

Inställt 2021!

Coronaviruset har fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. Vår förhoppning var länge att kunna arrangera Sparkling Stockholm 2021 som planerat, men utifrån rådande omständigheter samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi tagit beslutet att inte genomföra Sparkling Stockholm 2021. Ett tungt beslut att fatta – men hälsa och säkerhet för er besökare, våra utställare och medarbetare går före allt annat.

Har du köpt biljett? Du har fått mail med ytterligare information om återbetalning.

Nu laddar vi om inför Sparkling Stockholm 11-12 mars 2022 och vi hoppas då åter kunna möta bubbelentusiaster och kunniga utställare på Stockholm Waterfront! Vi återkommer med mer information om biljetter och exakta öppettider.
Ta hand om dig. ❤
Varma hälsningar teamet bakom Sparkling Stockholm.

 

Öppettider Sparkling Stockholm

Återkommer inom kort.

Åldersgräns
18 år, obligatorisk legitimationskontroll. Gäller även barn i barnvagn/bärsele.

Plats

Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm

BILJETTERNA för 2022 SLÄPPS den 7 oktober 2021