VÄLKOMMEN TILL UPPSALA VIN & DELI

Uppsalas vin- och delikatessmässa är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om drycken och dess historia och bakgrund.

På Uppsala Vin & Deli möter du utställare som erbjuder en mängd olika drycker och smaker från hela världen, där också lokala smaker från Uppsala med omnejd givetvis finns att ta del av. Här får du chansen att dofta, smaka och upptäcka spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor med mycket historia. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr.

Julklappstips – Uppsala Vin & Deli

Bästa julklappen. Ge bort en upplevelse i julklapp till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få möta vinhus och importörer från världens alla hörn med Uppland inkluderat. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö. Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna.

Dofta, smaka och njut

Öppettider:

Fredag 22 mars: Kl. 14.00-20.00
Lördag 23 mars: Kl. 12.00-19.00

Vi säljer biljetterna med olika entrétider.
Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.

 

 

Priser:

Entré : 220 kr inkl. vinglas och serviceavgift.
Dryckeshäfte säljs i häften om 100/200/300 kr med kuponger i valörerna 10 kr, 20 kr och 40 kr.

Åldersgräns: 20 år, gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn och ungdomar.