Uppsalas stora vinmässa

Upplev världens smaker på Uppsala Vin & Deli. Här möter du utställare från stora som små vinhus, importörer och tillverkare av vin men också andra drycker och delikatesser. Utställarna erbjuder vin och delikatesser från hela världen, där såklart även Uppsala med omnejd representeras. Du som besökare på Uppsalas vinmässa får chansen att nyfiket utforska bland spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor. Här finns också möjligheten att provsmaka delikatesser som ostar, oliver och charkuterier.

Vill du ha svar på vanliga frågor? Klicka här

Öppettider Uppsala Vin & Deli:

Fredag 27 mars: Kl. 14.00-20.00
Lördag 28 mars: Kl. 12.00-19.00

Vi säljer biljetterna till Uppsalas vinmässa med olika entrétider. Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.

Plats:

Uppsala Konsert & Kongress, 
Entré Storgatan, Uppsala

Priser:

Entré: 220 kr inkl. vinglas och serviceavgift.
Dryckeskuponger: 100, 200 och 300 kr
Finns att förköpa eller köpa på plats under mässan.

Åldersgräns: 20 år, gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn och ungdomar.

För att få provsmaka alkohol betalar du med dryckeskuponger som finns att köpa i häften 100, 200 och 300 kr. Du betalar med minst en kupong per provsmak. En dyrare produkt kostar fler kuponger. För övriga produkter betalar du med kontanter eller kort.

 

 

Är du student eller pensionär?
Då har du möjlighet att besöka Uppsala Vin och Deli på fredagen till ett rabatterat pris.

Pris: 120 kr inkl. serviceavgift

OBS! Gäller endast förköpsbiljetter! Kom ihåg att ta med ditt Mecenat-kort eller id-kort (pensionär).