Upplev världens smaker

På Uppsala Vin & Deli möter du utställare från stora som små vinhus, importörer och tillverkare av vin men också andra drycker och delikatesser. Utställarna erbjuder smaker och dofter från hela världen, där såklart även Uppsala med omnejd representeras. Du som besökare får chansen att nyfiket utforska och botanisera bland spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor med mycket historia. Här finns också möjligheten att provsmaka delikatesser som ostar, oliver, charkuterier och konfektyrer.

För att få provsmaka alkohol så betalar du med dryckeskuponger som finns att köpa i häften 100, 200 och 300 kr. Du betalar med minst en kupong per provsmak. En dyrare produkt kostar fler kuponger. För övriga produkter betalar du med kontanter eller kort.

Öppettider:

Fredag 22 mars: Kl. 14.00-20.00
Lördag 23 mars: Kl. 12.00-19.00

Vi säljer biljetterna med olika entrétider.
Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.

Plats:

Uppsala Konsert & Kongress,  entré Storgatan, Uppsala

Priser:

Entré: 220 kr inkl. vinglas och serviceavgift.
Dryckeskuponger: 100, 200 och 300 kr
Finns att förköpa eller köpa på plats under mässan.

Åldersgräns: 20 år, gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn och ungdomar.

Biljetterna släpps 18 september 2018.

 

 

Är du student eller pensionär?
Då har du möjlighet att besöka mässan på fredagen till ett rabatterat pris.

Pris: 120 kr inkl. serviceavgift

OBS! Gäller endast förköpsbiljetter! Kom ihåg att ta med ditt Mecenat-kort eller id-kort (pensionär).