Linköpings stora vinmässa & delikatessmässa

Vin i Linköping är Linköpings stora vinmässa och delikatessmässa. Här bjuder fler än 60 utställare in dig till att smaka på vad Östergötland och världen har att erbjuda inom vin och delikatesser.

Vin i Linköping är mötesplatsen för den erfarna och oerfarna dryckeskännare med fokus på läran om vin och delikatesser. Utställarna finns på plats för att dela med sig av sin kunskap och vill inspirera dig som besökare till att upptäcka nytt. Tillsammans vill vi skapa en arena där du får odla nya spännande smakupplevelser. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!

Perfekt present & Upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få uppleva Vin i Linköping med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt!

Öppettider Vin i Linköping:

Fredag 15 oktober kl. 14.00-20.00
Lördag 16 oktober kl. 12.00-19.00

 PLATS:

Mässan äger rum på Konsert & Kongress i centrala Linköping.
Adress: Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping

Åldersgräns: 20 år, gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn och ungdomar.

 

VIKTIG INFORMATION

VIN I LINKÖPING BYTER DATUM

Med anledning av Covid-19 och de rådande restriktionerna måste vi meddela att Vin i Linköping inte kommer att arrangeras som planerat 9-10 oktober 2020.

Vi börjar istället planera för genomförandet 15-16 oktober 2021, Vi hoppas då åter kunna möta vinentusiaster, kunniga utställare och nyfikna besökare på Vin i Linköping.