Linköpings stora vinmässa & delikatessmässa

Vin i Linköping är Linköpings stora vinmässa och delikatessmässa. Här bjuder fler än 60 utställare in dig till att smaka på vad Östergötland och världen har att erbjuda inom vin och delikatesser.

Vin i Linköping är mötesplatsen för den erfarna och oerfarna dryckeskännare med fokus på läran om vin och delikatesser. Utställarna finns på plats för att dela med sig av sin kunskap och vill inspirera dig som besökare till att upptäcka nytt. Tillsammans vill vi skapa en arena där du får odla nya spännande smakupplevelser. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!

Perfekt present & Upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få uppleva Vin i Linköping med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt!

Köp biljett här

Öppettider Vin i Linköping:

Fredag 11 oktober kl. 14.00-20.00
Lördag 12 oktober kl. 12.00-19.00

 

PLATS:

Mässan äger rum på Konsert & Kongress i centrala Linköping.
Adress: Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping

 

Priser:

Entré fredag: 225 kr inkl. vinprovarglas, garderob och serviceavgift.
Entré lördag: 275 kr inkl. vinprovarglas, garderob och serviceavgift.
Dryckeshäfte: 100 kr, 200 kr och 300 kr

Finns att köpa på Ticketmaster eller på Konsert & Kongress.
Åldersgräns: 20 år, gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn och ungdomar.