Linköpings stora vinmässa & delikatessmässa

Vin i Linköping är Linköpings stora vinmässa och delikatessmässa. Här bjuder våra kunniga utställare in dig till att smaka på vad Östergötland och världen har att erbjuda inom vin och delikatesser.

Vin i Linköping är mötesplatsen för den erfarna och oerfarna dryckeskännare med fokus på läran om vin och delikatesser. Utställarna finns på plats för att dela med sig av sin kunskap och vill inspirera dig som besökare till att upptäcka nytt. Tillsammans vill vi skapa en arena där du får odla nya spännande smakupplevelser. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!

Öppettider Vin i Linköping:

Fredag 14 oktober kl. 14.00-20.00
Lördag 15 oktober kl. 12.00-19.00

ÅLDERSGRÄNS

20 år. Gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan är det inte en lämplig miljö för barn och ungdomar.

PLATS:

Mässan äger rum på Konsert & Kongress i centrala Linköping.

Adress: Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping

Biljettsläpp 26 maj

 

Perfekt present & Upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få uppleva Vin i Linköping med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt!