Välkommen till Västerås vin- och delikatessmässa

Vin i Västerås är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare med fokus på läran om ädla drycker och tillhörande delikatesser.

Här får besökaren möjlighet att dofta, smaka och uppleva såväl lokala som smaker från stora delar av världen. Utställarna finns på plats för att dela med sig av sin kunskap för att ge besökarna bästa möjliga smakupplevelse.

 

Julklappstips – Vin i Västerås

Bästa julklappen. Ge bort en upplevelse i julklapp till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö. Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna.

Dofta, smaka och njut

Öppettider:

Fredag 20 september 14.00-20.00
Lördag 21 september 12.00-19.00

Vi säljer biljetterna på lördagen med olika entrétider! Det betyder att ni ”måste” komma under den köpta tiden, sedan får ni självklart stanna så länge ni vill.

 

Priser:

Entré: 275 kr inkl. vinprovarglas, garderob och serviceavgift.
Dryckeskuponger: 100 kr, 200 kr eller 300 kr

biljetter släpps 5 DECEMBER

 

Åldersgräns: 20 år, gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn och ungdomar.

Champagneprovning med Richard Juhlin

Richard Juhlin är världens främsta champagnekännare och under Vin i Västerås kommer han att hålla två exklusiva provningar.

Provningarna med Richard Juhlin kommer att äga rum lördag 21 september . Missa inte  denna unika champagneupplevelse – En doft av champagne.

Läs mer om Richard…

Köp biljett här!