Biljettsläpp och Musikhjälpen 
Äntligen! Fredag 13 december kl.10.00 släpptes biljetterna till Vin i Västerås 2020

I samband med biljettsläppet har vi valt att starta en insamling för Musikhjälpen och skänker direkt 5000 kr till vår insamling.
Kommer vi upp i 100 sålda biljetter fredag – söndag skänker vi ytterligare 2500 kr men kommer vi upp i 200 sålda biljetter fredag – söndag skänker vi 5000 kr.

Vi hoppas att våra partners, utställare och besökare vill vara med och bidra, tillsammans skapar vi en bättre värld.

Ni hittar vår bössa här: http://musikhjalpen-prod.herokuapp.com/…/vin-i-vasteras-for…

Västerås stora vinmässa och delikatessmässa

Västerås stora vinmässa och delikatessmässa är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om vin och dess historia och bakgrund.

På Vin i Västerås möter du utställare som erbjuder en mängd olika viner och delikatesser från hela världen, och givetvis också lokala smaker från Västerås med omnejd. Här får du chansen att prova spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!

Perfekt present & Upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få besöka Västerås stora vinmässa med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt!

 

Öppettider Vin i Västerås:

Fredag 25 september 14.00-20.00
Lördag 26 september 12.00-19.00

Vi säljer biljetterna på lördagen med olika entrétider! Det betyder att ni ”måste” komma under den köpta tiden, sedan får ni självklart stanna så länge ni vill.

 

Priser:

Entré: 275 kr inkl. vinprovarglas, garderob och serviceavgift.
Dryckeskuponger: 100 kr, 200 kr eller 300 kr

Biljetterna släpps i december!

Åldersgräns: 20 år, gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn och ungdomar.