Västerås stora vinmässa och delikatessmässa

Västerås vinmässa och delikatessmässa är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om vin och dess historia och bakgrund.

På Vin i Västerås möter du utställare som erbjuder en mängd olika viner och delikatesser från hela världen, och givetvis också lokala smaker från Västerås med omnejd. Här får du chansen att prova spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!

Öppettider Vin i Västerås:

Fredag 29 oktober kl. 14.00-17.00
Fredag 29 oktober kl. 18.00-21.00 FÅTAL KVAR
Lördag 30 oktober kl. 11.00-15.00 FÅTAL KVAR
Lördag 30 oktober kl. 16.00-20.00 FÅTAL KVAR
OBS! Tänkt på att biljetten endast gäller under den angivna tiden.

Köp din biljett på tickster.se

Vin i Västerås i ny exklusiv tappning

Vin i Västerås har sedan starten 2012 varit ett givet inslag för alla vinälskare i Västerås med omnejd. 2020 var ett annorlunda år och vinmässan fick pausas men 29-30 oktober 2021 är det äntligen dags igen när vinmässan slår upp portarna till Västerås Konserthus.

I år släpper vi ett exklusivt antal biljetter där du besöker mässan under en angiven tid för att sedan lämna plats till nya besökare.

Perfekt present & Upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få besöka Västerås stora vinmässa med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt!