UPPSALAS STORA VINMÄSSA OCH DELIKATESSMÄSSA

Uppsalas stora vinmässa och delikatessmässa, Uppsala Vin & Deli, är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om vin och dess historia och bakgrund.

På Uppsala Vin & Deli möter du utställare som erbjuder en mängd olika viner och delikatesser från hela världen, där också lokala smaker från Uppsala med omnejd givetvis finns att ta del av. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!

Öppettider Uppsala Vin & Deli:

Fredag 27 mars: Kl. 14.00-20.00
Lördag 28 mars: Kl. 12.00-19.00

Vi säljer biljetterna till Uppsalas stora vinmässa med olika entrétider. Det betyder att du behöver passera entrén under den köpta tiden, sedan är du självklart välkommen att stanna så länge du vill.
 
 

Priser:

Entré : 220 kr inkl. vinglas och serviceavgift.
Dryckeshäfte säljs i häften om 100/200/300 kr med kuponger i valörerna 10 kr, 20 kr och 40 kr.

Åldersgräns: 20 år, gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn och ungdomar.

 

Perfekt present och upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få besöka Uppsalas stora vinmässa med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn med Uppland inkluderat. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt!