Västerås stora öl- och spritmässa

Västerås Öl & Destillat är en dryckesupplevelse för alla som vill lära sig mer, upptäcka det senaste och inspireras av världens öl- och spritdrycker. Oavsett om du är en inbiten öl-/ spritnörd eller nyfiken novis som vill lära sig mer, är Västerås Öl & Destillat en upplevelse för dig.

Här samlar vi flera stora dryckestrender till en perfekt helhet. Här finns plats för den explosionsartade gintrenden, hantverkssprit, högt ansedda destillerier/bryggerier och importörer.

Här får du som besökare prova och inspireras av dryck från välkända och nya varumärken, lära dig mer om tillverkningsprocessen och råvarorna. Och självklart träffa människorna bakom drycken.

Missa inte nypremiären av Västerås Öl & Destillat 9 – 10 februari 2024.

Västerås Öl & Destillat arrangeras på nyrenoverade Västerås Kongress, i centrala Västerås. Ett smultronställe för dig som vill lära dig mer om och upptäcka det bästa av öl- och spritdrycker, bara ett stenkast från Västerås Centralstation.
Svenska Dryckesmässor som arrangerar Västerås Öl & Destillat ligger också bakom Sveriges största dryckesmässa, En Öl & Whiskymässa i Göteborg.

Intresserad av att ställa ut?
Kontakta: Stanley Wong
Tel: 070-812 34 36
E-post: stanley@svenskadryckesmassor.se

ÖPPETTIDER Västerås Öl & Destillat

Fredag 9 februari
Lördag 10 februari
Mer information kommer.

HITTA HIT

Västerås Kongress
Munkgatan 7
722 12 Västerås

BILJETTER & PRISER

Mer information kommer.

Åldersgräns: 20 år, legitimation erfordras. Då det hanteras alkohol på mässan anses miljön vara olämplig för barn.