Linköpings stora vinmässa

På Vin i Linköping möter ni utställare med dignande sortiment av drycker från vinvärldens alla hörn. Här får ni möta historien bakom drycken och personerna bakom historien, provsmaka drycker och årgångar ni varit nyfikna på och kanske till och med hitta nya favoriter att beställa till vinhyllan där hemma. Till goda drycker finner ni även passande delikatesser såsom chark, olika ostar, choklad, lakrits och annat gott. Vi vill att ni ska få uppleva nya smaker och kombinationer, våga prova och utmana era smaklökar och med det fördjupa er kunskap och intresset för de ädla dryckerna.

 

Öppettider Vin i Linköping:

Fredag 14 oktober kl. 14.00-20.00
Lördag 15 oktober kl. 12.00-19.00

Plats:

Mässan äger rum på Konsert & Kongress i centrala Linköping.
Adress: Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping

Vill du ha svar på vanliga frågor? Klicka här!

Meny

Pulled beef, blomkålspuré, rostad potatis, syrad lök
Linsbiff, saltbakad spetskål, balsamicoglace, matvete
Fisk- och skaldjursgryta, saffran, potatis, aioli
Varmrökt lax, potatissallad, syrad morot, örtcreme

169 kr/ st

Fredag 14 oktober 14:00-19:00 | Lördag 15 oktober 12:00-18:00

The Wine Hub

I år finner ni The Wine Hub på Vin i Linköping, både på mässgolvet med Speedtastings och med sittande provningar.
Låt dem fungera som din guide på mässan, delta i speedtastings, boka sittande provning eller stanna till och fråga om smakråd.

The Wine Hub erbjuder en plats för alla, oavsett nivå och finns här för att utbilda alla vinintresserade. Vi har ett bredare perspektiv där vi följer vinscenen bortom traditionella vinundervisningen, där våra föreläsare har en fördjupad internationell kompetens. Med ny kunskap och eget, ny- skrivet kursmaterial erbjuder vi en större bredd av spännande vinkurser för både privatpersoner och för de som redan jobbar i branschen. Vi har allt från Sveriges mest omfattande sommelierutbildning, grundkurs i vin,korta vinföreläsningar på olika teman till renodlade Masterclasses för proffsen.