Västerås stora vinmässa och delikatessmässa

Västerås stora vinmässa och delikatessmässa är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om vin och dess historia och bakgrund.

På Vin i Västerås möter du utställare som erbjuder en mängd olika viner och delikatesser från hela världen, och givetvis också lokala smaker från Västerås med omnejd. Här får du chansen att prova spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!

Öppettider Vin i Västerås:

Fredag 24 september 14.00-20.00
Lördag 25 september 12.00-19.00

Vi säljer biljetterna på lördagen med olika entrétider! Det betyder att ni ”måste” komma under den köpta tiden, sedan får ni självklart stanna så länge ni vill.

Biljetterna släpps inom kort

 

VIKTIG INFORMATION

Vin i Västerås byter datum

Med anledning av Covid-19 och de rådande restriktionerna måste vi meddela att Vin i Västerås inte kommer att arrangeras som planerat 25-26 september 2020.

Vi börjar istället planera för genomförandet 24-25 september 2021, Vi hoppas då åter kunna möta vinentusiaster, kunniga utställare och nyfikna besökare på Vin i Västerås.

Perfekt present & Upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få besöka Västerås stora vinmässa med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt!