Västerås stora vin och delikatessmässa

Västerås vin och delikatessmässa är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om vin och dess historia och bakgrund.

På Vin i Västerås möter du utställare som erbjuder en mängd olika viner och delikatesser från hela världen, och givetvis också lokala smaker från Västerås med omnejd. Här får du chansen att prova spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!

Öppettider Vin i Västerås:

Fredag 13.00-16.30
Fredag 17.30-21.00
Lördag 11.00-15.00
Lördag 16.00-20.00

Åldersgräns 20 år. Gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan är det inte en lämplig miljö för barn och ungdomar.

Vin i Västerås checkar in på Plaza

Vin i Västerås checkar in på Plaza 🎉
Upplev det bästa av världens viner och delikatesser på Västerås populära vinmässa som i år checkar in på Plaza Hotel mötes och eventyta. Vi ses 23-24 september på Vin i Västerås 🥂
Plaza erbjuder i samband med Vin i Västerås ett förmånligt hotellpaket, läs mer och boka här.

Perfekt present & Upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få besöka Västerås stora vinmässa med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt!