Linköpings stora vinmässa med delikatesser

Vin i Linköping är en mötesplats för både erfarna och oerfarna dryckeskännaren med fokus på läran om vin och ädla drycker. Utställarna finns här för att dela med sig av sin kunskap och vill inspirera dig att vara nyfiken, prova nya smaker och hitta nya favoriter. Här får du ta del av historien bakom drycken och får möjligheten att smaka på drycken bakom etiketten. Till goda drycker hör härliga delikatesser och här möter du småskaligt och egentillverkat i form av chark, ostar, marmelader, choklad, lakrits och mycket mer. Tillsammans vill vi skapa en arena där du får upptäcka nya spännande smaker. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!

Öppettider Vin i Linköping:

Fredag 14 oktober kl. 14.00-20.00
Lördag 15 oktober kl. 12.00-19.00

ÅLDERSGRÄNS

20 år. Gäller även barn och spädbarn. Då det serveras alkohol på mässan är det inte en lämplig miljö för barn och ungdomar.

PLATS:

Mässan äger rum på Konsert & Kongress i centrala Linköping.

Adress: Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping

 

Perfekt present & Upplevelse

Bästa presenten. Ge bort en upplevelse i födelsedagspresent till mamma, flickvän, pappa, syster eller någon annan du tycker om.

Låt någon du tycker om få uppleva Vin i Linköping med chansen att möta vinhus och importörer från världens alla hörn. Här kan ni prova det bästa inom vin och delikatesser i en trevlig miljö.

Upptäck smakerna, lär er mer och möt människorna bakom dryckerna – en härlig upplevelse helt enkelt!